iPhone 11 şarjı 30 dakikada doldu

Arkadaşlar dün 18'di şarjım şarja soktum şarj oluyordu uymuşum sabah kalktım 23 de kalmış şarj olmamış şarja sokayım dedim 30 dakikada bir anda 98'e kadar şarj oldu normalde 2 saatte şarj oluyor. Neden böyle oldu?
Pil sağlığım 86.
iPhone 11.
5W adaptör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç gün dene eğer böyle oluyorsa bataryanda problem var demektir. Bataryası ömrünü tamamlamış olabilir. Veya bir bugda olmuş olabilir. En iyisi bir kaç gün denemek. Ama taktığın gibi birden böyle hızlı sarj oldu görünüyorsa sürekli bataryan ömrünü tamamlamıştır.

Arkadaşlar dün 18'di şarjım şarja soktum şarj oluyordu uymuşum sabah kalktım 23 de kalmış şarj olmamış şarja sokayım dedim 30 dakikada bir anda 98'e kadar şarj oldu normalde 2 saatte şarj oluyor. Neden böyle oldu?
Pil sağlığım 86.
iPhone 11.
5W adaptör.

Kankam eski 6S'im öyle yapardı şarj dolmaz gözükürdü telefonu kapatıp açardım düzelirdi dene istersen.

Pil sağlığım 86.
iPhone 11.
5W adaptör.

Pil sağlığınız yüzünden hızlı doluyor olabilir (çünkü doldurulabilecek daha az hücre var). Ayrıca ilk başta telefonunuzun şarj olmamasının sebebi şarj makinesinden dolayı olabilir.

Bir kaç gün dene eğer böyle oluyorsa bataryanda problem var demektir. Bataryası ömrünü tamamlamış olabilir. Veya bir bugda olmuş olabilir. En iyisi bir kaç gün denemek. Ama taktığın gibi birden böyle hızlı sarj oldu görünüyorsa sürekli bataryan ömrünü tamamlamıştır.
Sadece dün oldu

Arkadaşlar normalde sorun yok pili normal şekilde gidiyor 98 e hızlı cıkmasına rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı