iPhone 11 sesi çok az çıkmaya başladı

simsek1252

Decapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 11 kullanıyorum son zamanlarda sesi çok azalmaya başladı, müzik açınca fark ediyorum. Sesi fullesem de tatmin etmiyor eskisi gibi, anlamadığım ara sıra kendi kendine bir şeyler oluyor birden 3-4 saniyeliğine bayağı yüksek ses çıkarıyor sonra eski haline geri dönüyor. Nasıl öyle yüksek seste kalmasını sağlayabilirim, anlayan var mı?

Arkadaşlar iPhone 11 kullanıyorum son zamanlarda sesi çok azalmaya başladı, müzik açınca fark ediyorum. Sesi fullesem de tatmin etmiyor eskisi gibi, anlamadığım ara sıra kendi kendine bir şeyler oluyor birden 3-4 saniyeliğine bayağı yüksek ses çıkarıyor sonra eski haline geri dönüyor. Nasıl öyle yüksek seste kalmasını sağlayabilirim, anlayan var mı?

Hoparlör tıkanmış olabilir mi?

Benim kullandığım telefonda örnek veriyorum evvel cevap sitesine girdiğimde müziğin sesi kısılıyor sesi tamamen açmama rağmen az geliyor site arka planda calisirken kapattığımda geri eski haline dönüyor sizde de aynısı olmuş olabilir bir kontrol edin bence.

Benim kullandığım telefonda örnek veriyorum evvel cevap sitesine girdiğimde müziğin sesi kısılıyor sesi tamamen açmama rağmen az geliyor site arka planda calisirken kapattığımda geri eski haline dönüyor sizde de aynısı olmuş olabilir bir kontrol edin bence.
Alakası yok dediğinizle neyi kontrol ediyim anlamadım

Hoparlör tıkanmış olabilir mi?
Bilmem olabilir ama kendi kendine birden baya yükseltiyor keşke hep öyle kalsa başka bişeyden bence hoparlör ü ben nasıl temizliyecem

Hoparlör tıkanmış gibi sanki. Nasıl temizlersin, şöyle yapabilirsin benim yaptığım bir yöntem var. Araç içi slime benzeri bir temizlik malzemesi aldım ben onunla telefonun ahize mikrofon hoparlör mazgallarını temizledim kendim. Fiyatı da 60 TL mi neydi. Böyle bir şey alarak yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı