iPhone 11 sorunlu çalışıyor

furkanbeyefendi

Decapat
Katılım
14 Haziran 2022
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. iPhone 11 cihazımı uzun süredir kullanıyorum. 1 sene olacak neredeyse ama bazı sorunlar yaşıyorum. Sizde de var mı? Normal mi bu? Durumlar pil sağlığım 94. Ekran %45 şarj ile 3 saat 20 dakika kullanım gerçekleştirdim. Bu değerler normal mi? Instagram vs girdim ve en çok sıkıntı olan kısım şu Instagram'a story attığım zaman efekt koyduğumda efekt ve videonun orijinali kesilip kesilip geliyor story siyahlaşıyor. Sürekli siyah siyah kesikler atıyor. Denetim merkezimde ise hücreseli açıp kapadığımda denetim merkezine özelleştirip koyduğum şeylerin logoları gidiyor. Ekran kaydı saatin oraya kayıyor vs donma yapıyor. Bu sorunlar genel mi sizce telefonum normal mi çalışıyor?
 
Merhaba. iPhone 11 cihazımı uzun süredir kullanıyorum. 1 sene olacak neredeyse ama bazı sorunlar yaşıyorum. Sizde de var mı? Normal mi bu? Durumlar pil sağlığım 94. ekran %45 şarj ile 3 saat 20 dakika kullanım gerçekleştirdim. Bu değerler normal mi? Instagram vs girdim ve en çok sıkıntı olan kısım şu Instagram'a story attığım zaman efekt koyduğumda efekt ve videonun orijinali kesilip kesilip geliyor story siyahlaşıyor. Sürekli siyah siyah kesikler atıyor. Denetim merkezimde ise hücreseli açıp kapadığımda denetim merkezine özelleştirip koyduğum şeylerin logoları gidiyor. Ekran kaydı saatin oraya kayıyor vs donma yapıyor. Bu sorunlar genel mi sizce telefonum normal mi çalışıyor?

Garantiye gönderin hocam şikayetlerinizi düzgün ve net şekilde eksiksiz yazın kullanıcı kaynaklı olmadıgını anladıkları zaman genelde 0 cihaz gönderiyorlar.
Bu arada 0 göndersinler diye abartarak yazmanı önermem ters teper şikayetleriniz teker teker kontrolden geçiyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı