Çözüldü iPhone 11 su aldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aldığınız yer Apple mağazası ise oraya götürün, yenisi ile değiştirirler, ciddeyim. Bildiğim kadarıyla Apple'dan aldıysanız direkt değiştiriyorlar ve değiştirenleri çok gördüm. Diğer mağazaları bilmiyorum ama.

Abimdede buna benzer bir sorun oldu telefona yanlışlıkla hava basacağına su bastı ve mikrofonu ve hoparlörü bozuldu Apple direkt olarak yeni telefon verdi.

@serkanyoruk92

Telefona neden hava basacaktı ki? Ve nasıl yanlışlıkla su bastı? Hangi makine ile? Merak ettim.

Petrol ofisinden ya hani arabalar için hava ve su bölümü oluyor ya yanlışlıkla hava basacağına su basmış arasında tozlar kaldığı için hava basacakmış.

Telefonu Almanya'da aldığım için 2 ay kadar Apple care garantisi var diye biliyorum sizce götürünce cam değişimini 29€'ya yapabilirler mi?

Dosya Ekleri

• addfsd.PNG
    addfsd.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 92
  • SD.PNG
    SD.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 89
Bende X var 1 yıldır kullanıyorum 11 çekilişi kazandım diye bir test yapayım dedim suya koydum 1 gün beklettim hiçbir şey olmadı 11'i beğenmediğimden kuzenime sattım oda havuzda fotoğraf çekinmeyi sever veya denizde suya sokmuş içine su kaçmış komple siyah olmuş tamiride para istiyor diye kenarıya bıraktı.

Bende X var 1 yıldır kullanıyorum 11 çekilişi kazandım diye bir test yapayım dedim suya koydum 1 gün beklettim hiçbir şey olmadı 11'i beğenmediğimden kuzenime sattım oda havuzda fotoğraf çekinmeyi sever veya denizde suya sokmuş içine su kaçmış komple siyah olmuş tamiride para istiyor diye kenarıya bıraktı.

Dediğiniz gibi aynısı oldu, Almanya'da karantinadan dolayı bulunduğum yerdeki her yer kapalıydı, teknik desteğe yazdım, 90 km uzaklıktaki yere yönlendirdiler oradan aldığım cevap şu; 450€ verirseniz yenisini verebiliriz zaten 650€'ya almışım telefonu yok efendim ekran değişimi yapmıyorlarmış sadece yenilenmiş başka bir iPhone verebilirmiş.
Bugün telefoncuya götürdüm garantisi gidecek, satarken sıkıntı olacak şimdi tam bir hayal kırıklığı.
O kadar para verip iPhone aldık sıkıntısı bitmiyor şimdi.

Dediğiniz gibi aynısı oldu, Almanya'da karantinadan dolayı bulunduğum yerdeki her yer kapalıydı, teknik desteğe yazdım, 90 km uzaklıktaki yere yönlendirdiler oradan aldığım cevap şu; 450€ verirseniz yenisini verebiliriz zaten 650€'ya almışım telefonu yok efendim ekran değişimi yapmıyorlarmış sadece yenilenmiş başka bir iPhone verebilirmiş.
Bugün telefoncuya götürdüm garantisi gidecek, satarken sıkıntı olacak şimdi tam bir hayal kırıklığı.
O kadar para verip iPhone aldık sıkıntısı bitmiyor şimdi.

Geçmiş olsun sizde en azından kullanabiliyorsunuz biz açıyoruz kapalı gibi ekranda sanki röntgen fotoğrafı bakıyoruz :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı