iPhone 11 telefon ısınıyor

Ama işte 3300₺ kim vercek şimdi zaten bir kaç gündür pc elimde olmadığı için telefon elimde bundan dert yanıyorum.

Vermem zaten gereksiz pahalı.
Mecbur değiştirmen lazım elinde tutamıyacak kadar ısınması normal değil. Batarya eski ve yaz aylarına girdiğimiz için extra ısınır. Değiştirmezsen bir süre sonra sıkıntı çıkarır.

Bende iPhone 11 kullanıyorum ve söylediğiniz sorunu çok fazla yaşıyorum. Özellikle yaz aylarında dışarıya çıktığımda çile çekiyorum. iPhone 11’in ekran parlaklığı kötü olduğu için parlaklığı sonuna kadar açıyorum çünkü açık havada görünmüyor. Daha çok ısınmaya başlıyor ve pil daha hızlı bitiyor. Mecbur MagSafe batarya ile kullanmak zorunda kalıyorum böylece daha çok ısınıyor ve düzgün kullanılmaz hale geliyor. Normal zamanda bile ısınıyor, mesela arkadaşlarımla 30 dakikalık bir FaceTime görüşmesi yapıyorum resmen telefonun arkasında yumurta pişecek gibi oluyor. Evet iPhone cihazlar ısınır ama bu iPhone 11 serisinde çok fazla.

11 çok kötü telefon yaz ayında da ısınması normal.
Sana katılıyorum. Asla 24.000 TL edecek bir cihaz değil. Bütçesi dar olup illa ki iPhone kullanacağım diyenler kesinlikle üstüne biraz koyup iPhone 13 serisine baksınlar. Bende satıp 16 pro almayı düşünüyorum, 16 serisinde termal açıdan geliştirmeler olacağı söyleniyor.

İnstagramın yeni sürümü ile alakalı sanırım. Bütün cihazlarımda instagramda ısınma sorunu mevcut. Başka uygulamalarda yapıyor mu bunu?

İnstagramın yeni sürümü ile alakalı sanırım. Bütün cihazlarımda instagramda ısınma sorunu mevcut. Başka uygulamalarda yapıyor mu bunu?
Her uygulamada oluyor.

2-3 yıldır kullanıyorum genelde bu zamanlar oluyor. Telefon soğuk halde şarjı da yüksek olsa bile elime alıp 5dk Instagram'da dolaşında dahi ısınmaya başlıyor. Normal bir ısınma değil, otomatik parlaklık düşürme dahi aktifleşiyor. Telefondaki batarya orijinal değil ama bundan kaynaklı mı değil mi bilmiyorum. Bu bataryayı ilk taktığımda böyle değildi zamanla batarya mı eskidi bir şey mi oldu. Orijinal batarya takılıyken bile şarjda dokunulmayacak kadar ısınıyordu. Çözümü var mı? Bazı arkadaşlar ITunes'ten yazılım falan demişlerde pek anlamadım bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Batarya değişmekten başka alternatif çözümler arıyorum.

Kaliteli batarya (Deji ve cullera iyi bataryalardır.) Kullanmamak bir sebep olabilir. Ancak tek sebep değil. Batarya değiştiğinde sorun devam ediyorsa kartta kısa devre kontrolü yapılması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı