iPhone 11 çok ısınıyor

Rabia.12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu telefonu 2023 Ocak ayında aldım. Şu an pil sağlığım 93 fakat 2-3 gündür ciddi anlamda ısınıyor ve korkmaya başladım. Nedenini bilmiyorum soğuk yerlere koyuyorum. İki dakika elime alıyorum vakit geçirmek için başlıyor fırın gibi ısınmaya. Öyle ısınıyor ki elim yanacak sanki. Ben ilk kez iPhone kullanıcısıyım başkasında olan var mı? Sorun nedir sizce?

Apple ürünleri zaten çok ısınıyor, bir de yaz aylarındayız. Normal.
Ama elime alır almaz başlıyor ısınmaya hemen. Bu havadan dolayı mı ki normalde hiç yazları böyle olmazdı.

Elini yakacak seviyede ısınması normal değil. Telefonu 2-3 günde bir yeniden başlatmakta fayda var.
Hiç yeniden başlatmıyorum kapatıp bir kaç saat sonra açsam bu sorun düzelir mi?

Apple işte. Statü hayranı olursan öyle olur.
Heves ettim bir kere kullanmak istedim ama ne var ki. Merak ettim :(

Hiç yeniden başlatmıyorum kapatıp birkaç saat sonra açsam bu sorun düzelir mi?

Önce ses açma tuşuna bas bırak, sonra ses kısma tuşuna bas bırak ve ardından güç tuşuna telefon kapanıp apple logosu gelene kadar basılı tut, telefon yeniden başlamış olur. Ufak bi el çabukluğu gerekiyor ama çok çabuk yaparsan işe yaramaz.

Sorunun düzelme garantisini veremem. Isınma sorunu neredeyse tüm cihazlarda kronik. Ama elini rahatsız edecek kadar yakması normal değil, muhtemelen yazılımsal bir durum olabilir. Cihazını iTunes ile sıfırdan formatlayabilirsin, ısınma durumu daha azalabilir. Kılıf kullanmayı da gözden geçirebilirsin.

Önce ses açma tuşuna bas bırak, sonra ses kısma tuşuna bas bırak ve ardından güç tuşuna telefon kapanıp apple logosu gelene kadar basılı tut, telefon yeniden başlamış olur. Ufak bi el çabukluğu gerekiyor ama çok çabuk yaparsan işe yaramaz.

Sorunun düzelme garantisini veremem. Isınma sorunu neredeyse tüm cihazlarda kronik. Ama elini rahatsız edecek kadar yakması normal değil, muhtemelen yazılımsal bir durum olabilir. Cihazını iTunes ile sıfırdan formatlayabilirsin, ısınma durumu daha azalabilir. Kılıf kullanmayı da gözden geçirebilirsin.
kılıfı çıkardım telefonu komple kapattım dinlenmeye aldım.

Kaç derece bakma şansınız var mı? İP11 zaten çok ısınan bir cihaz şu anda bir de yaz ayındayız ama belki ciddi bir sorun vardır.

Isınma tabii oluyor ama o elimdeyken geçiyordu duruyordu. Ama bu daha elime almadan saniye geçmeden fırın gibi yavaştan başlayıp elimde tutamacak derecede oluyor. Rahtsız ediyor. Dereceye nasıl bakacağım?

Telefonu ayarla erişebilirlik ayarlarında hareketi ve saydamlığı azaltma seçenekleri var ve birkaç daha kapatman gereken ayar var. Beyaz noktayı azaltmayı açıp %80'da kullan birkaç dakika ısınma düzelmezse en fazla o kadar ısınmaz. Önüne geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı