iPhone 11 veya 12 alınır mı?

11 ve 12 artık eskidi, güncelleme alacağı en fazla 1 2 yıl artık. İlla da Apple ekosistemi yapacağım diyorsanız bilemem ama S23 şu an daha mantıklı.

Android iOS tartışmasına girmeyeceğim ama iPhone 11 almayın. 2024'te IPS HD ekranlı telefona para verilmez ayrıca güncelleme sıkıntısı var.

iPhone XS 1 dene güncelleme alacak.
iPhone 11 2 sene güncelleme alacak.
iPhone 12 ise 3 sene güncelleme alacak.
(Tahmini değerler)

Samsung’un sitesinde sanırım eğitim indirimi varmış. Kendi sitesinden baktım fakat belge falan istiyor. İndirimden yararlanabiliyorum ama başvuru falan yapmak gerekiyormuş görmek için. Bu indirimin ne kadar olduğunu bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim. İndirime bağlı olarak S23 tercih edeceğim ama üst modelleride zorlayabilir.

iPhone 11 veya iPhone 12 almayı düşünüyorum. Telefondan ana beklentim kamerası ve akıcılığı. Telefondan oyun oynamıyorum o yüzden oyun performansı benim için çok önemli değil. Araştırdığım kadarıyla S23 FE ve S23'ün kamerası iPhone 14'e kafa tutuyor. Fakat tercihimi IPhone'dan yana kullanmak istiyorum çünkü halihazırda bir ekosisteme sahibim. Android bir telefon almak konusunda şüpheliyim çünkü aldıktan 1 sene sonra yavaşlamasını istemiyorum. Ve cihazlarımın bir uyum içinde olması hoşuma gidiyor.
Size sorum şu sizce iPhone 11 veya iPhone 12 alınır mı? Yoksa ekosistemi hiçe sayıp S23 mü almalıyım?

iPhone 11 ve 12 artık akıcı falan değil. Gayet de yavaş iki telefon da. Tüm ekosistemi hiçe sayıp S23 almalısın ekosistem bahanesine o kadar para çöpe atılmamalı. Android artık IOS'tan da daha stabil premium cihazlarda. Öyle yavaşlama falan yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı