iPhone 11 vs iPhone 13

Boralas

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta 12'yi bilerek atladım çünkü beni iPhone 12 ile iPhone 13 arasında çok aza fark var ikna olursam doğrudan 13 alabilirim. Açıkçası sorum basit sizce aralarında bu kadar fark varken iPhone 11 yerine iPhone 13 alınır mı? Telefondan performans bakımından çok bir şey beklemiyorum sıradan bir kullanıcıyım uzun ömürlü olması ilk önceliğim fakat yeni telefonlarda gelen kablosuz şarj, 5G gibi özellikler daha yenilikçi olduğunu ve yeni teknolojilere daha kolay adapte olabileceğini gösteriyor. Diğer yandan da neredeyse iki katı olarak belirlenmiş fiyatı. Sizler ne diyorsunuz, fikirleriniz neler?

iPhone 13 kullanmış biri olarak, bataryası öncelikle çok iyi, geçmiş serilerde her videoda gördüğümüz Apple iPhone X'de 11'de 12 de bu işi çözmüş safsatasını sonunda gerçekten yapmışlar. Kamera 11'den daha canlı ve renkli. Ve daha hızlı 5G bir artı ve 128 GB olması da bir artı. Başka bir farkı yok açıkçası.

Uzun ömürlülük diyorsan 13 tabii ki, 11'in batarya performansı çabuk düşüyor. Yeni güncellemeler falan, şu anda yeni olarak alınacak en düşük model olarak kaldı artık 11 modeli. Çok da uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum (1-2 sene sonra 2.elden satıp yenilenebilir.). 13 kullanıyorum, performans olarak 11 ile aşırı bir farkı olacağını zannetmiyorum kendim için çünkü gündelik işlerde kullanıyorum. Benim için en büyük artısı batarya, tasarım ve kamerası. Şu anda o kadar farka değer mi bilemiyorum ama ileride bu fark daha da açılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı