Bütçem bunlara yetiyor. O kadar para veriyorum diye gidip 2.el almak istemiyorum. Bu fiyata alabileceğim tek iPhone'lar bunlar. Evet ikisinin de bataryası ve ekranı kötü. Oyun olarak çok hastası değilim fakat Genshin oynarım. Dizi film ve sosyal medya kullanırım genellikle. Bu kriterlere göre hangisini almak daha mantıklıdır?
Dizi, film oyun vs diyorsan iPhone 11 derim ekranı büyük olduğu için ama bu ikisini önüme koysalar hangisini alırdın deseydin SE 2022 alırdım. Çip olarak SE 22, 2 nesil daha yeni A15 Bionic gayet iyi.
iPhone SE 2022, 11’i tokatlar karşılaştırmak bile hata. iPhone 13 ile aynı CPU’ya sahip. Çok daha güçlü bir cihaz, ekran boyutunu da sırf daha fazla diye 2 nesil eski bir telefonu yani 11’i tercih etmezsiniz herhalde.
Sen zaten iPhone 11'i almaya kafaya koymuşsun A15 işin fantezisi olmuyor ileride fark çok daha iyi anlaşılacak SE 2022, iPhone 11'den 2 büyük güncelleme daha alacak.
Sen zaten iPhone 11'i almaya kafaya koymuşsun A15 işin fantezisi olmuyor ileride fark çok daha iyi anlaşılacak SE 2022, iPhone 11'den 2 büyük güncelleme daha alacak.
Dostum güncelleme olayına bu kadar takılma almadanda en az 2 yıl kullanırsın ayrıca 3 yıl içinde yeni cihaz alacak paranıda biriktir. Yeni bir cihaza geç.