Güncel ve donanım olarak SE2022 ama tüm bu iyi yanlarını tek seferde silip atan şey ise batarya kapasitesi
Ya yüksek batarya kapasite alt model ya da düşük batarya kapasite güncel donanım
Mini ve SE gibi modeller 2. Telefon haricinde kullanılmamalı birincil olarak
6S 7 8 X XR xsmax SE2020/2 11 12 mini 11 Pro Max kullanmış birisi olarak kesinlikle ve kesinlikle SE ve mini modeller çok kötü batarya performans konusunda
Ben alo SMS WhatsApp YouTube Safari banka uygulamaları vs haricinde bir şey yapmadığımda halde oldukça sadece gereksiz şeyleri kapattığım halde yetersizdi bu kullanım senaryosuna fotoğraf video vb işleri katmıyorum bile hatta Wi-Fi kullanımda yetmiyor gün içerisinde mobil veri kullanan birisine batarya kapasitesinin yetersiz olduğunu ciddi şekilde hisseder mobil veri çok güç tüketen etken daha sosyal medya uygulamalarını demedim bile
Belki birçoğunuza abartıyor gelebiliyor ama cidden abartmıyorum kullanan bilir hafife almayın üç aşağı beş yukarı kabaca 2.000 mAh kapasiteye sahip telefondan bahsediyoruz sonuçta yani kesinlikle kullanıcısını üzer
Bu arada diyelim atıyorum 10 bin TL'ye 11 aldınız 2 gün sonra 9 bin TL'ye satarsınız ama SE ve mini modellerinde piyasası çok kötü aradaki fiyat aralığı çok açık ve ağır satılan modeller