iPhone 11 vs Redmi 13 Pro

Bütçe
18000

kaan_gg0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama iki telefon arasında kaldım. Ya Redmi 13 Pro 512 GB alacağım ya da iPhone 11 128 GB hangisini önerirsiniz bütçem 17-18 bin arası veya bu fiyattan önerebileceğiniz farklı bir telefon var mıdır?

Merhaba ben yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama iki telefon arasında kaldım. Ya Redmi 13 Pro 512 GB alacağım ya da iPhone 11 128 GB hangisini önerirsiniz bütçem 17-18 bin arası veya bu fiyattan önerebileceğiniz farklı bir telefon var mıdır?
Samsung A55 var. 8/256 olanı yaklaşık 19 bin lira ama. Mart'ta çıktı zaten yeni bir telefon. İsterseniz biraz araştırın.

Honor 90 veya A55 modellerine bakabilirsiniz, bütçeyi biraz arttırabilirseniz S23 FE var.

İkisi de kötü A55 A35 veya bütçe çıkarsa S23 FE.

Redmi Note 13 Pro o fiyata hic mantıklı degil, depolama cok onemli degilse eliyoruz. iPhone 11 dedigimiz teneke 5. senesini tamamlayacak, HD IPS paneli almamak icin baslica sebep. Kamera odakli S23 FE var, pil onemliyse A55 var, oyun icin Poco X6 Pro var, alternatif NP 2 ve Realme GT2 var.

Hocam redmiyi kullanıyorum şu an akıyor cihaz hiç kastığını görmedim iphone 11 kullanan arkadaşlarımdan çok olmasada arada şikayetlerinş duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı