iPhone 11 vs S22

Bütçe
19000 TL
İşte sorun da burada. S22 cihazı ile ben bu yazılımdan tam verim alabilecek miyim?
Alabileceksin. One UI en şık, en uzun ömürlü,en stabil ayni zamanda en kullanışlı arayuz. iPhone 11 arayüzde bile S22'den yavaş. iOS'un son zamanlarda ekosistem dışında çok artısı yok Pixel Experience ve One UI'ya göre. Bahsi geçen modelin arayüzü MIUI veya ColorOS olsaydı size hak verirdim.

899 dolarlik S22 varken 399 dolarlik ve akliniza gelebilecek her konuda S22'den geri olan iPhone 11'i almayin.

Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Benim gönlüm 11'den yana ama sizden de fikir almak istedim.

İkinci el iPhone 11 Pro Max almanı tavsiye ederim. İllaki ikisinden biri olacaksa s22. not: S22 güzel cihaz ama işlemci kaynaklı bazı sıkıntılar var yok değil. Alacaksan bunları bilerek al.

Konudan biraz alakasız olabilir ama gördüğümce modelleri gerçekten sadece markanın arkasına sığınmadan seçen nadir kişilerdensiniz. Bu konuda objektif ve gerçek yorumlarınız için tebrik etmek istiyorum. (Benim tebrik etmemin bir anlamı var mı orası ayrı tabi )

Bütçe 4 bin TL artabiliyorsa iPhone 12 derdim. iPhone 11 için emin değilim, telefonun aciliyeti yoksa bekleyin çünkü çok para vereceksiniz telefonunuz uzun ömürlü olsun.

Apple iPhone 11'e zam yaptı maksimum 3-4 haftaya kadar diğer sitelerde de görürsün aynı fiyatı.

Bilmediğim için soruyorum zaten eğer mantıklı yerleri daha ağır basıyorsa gidip S22 alacağım ona göre yardımcı olursanız ben de bu konuyu takip ediyorum zaten.

Kendi kendine tribe girmene gerek yok şampiyon sakin ol. Ayrıca cihazı küçük gördüğüm falan da yok fikir sahibi olmak açısından burada basit bir soru sormuşum ve ben de bu iki cihaz arasından birisini alacağım diyerekten. Ha okuduğunu anlayamıyorsan o senin sorunun.

Ağır basıyor. Size kesinlikle laf atma gibi bir amacım yok ama batıl inançları araştırmadan benimsemeyin.

iPhone 11'de kullandim S21 FE'de. S22 gibi iPhone 14'le bile rekabet eden bir cihaz yerine S21 FE bile daha mantıklı iPhone 11'den.
iOS işletim sistemini daha çok seviyorum ve daha stabil çalışıyor.
Teknoloji mağazasında inceleyin derim. S22'yi kullandiktan sonra iPhone 11'in yüzüne bakmazsiniz.

2014'te çıkmış bir cihazın bu halde olması absürt bir şey değil. Üstelik sınıfımda 5S kullanan arkadaşım var ve hala sosyal medya uygulamalarını kullanabiliyor.

Havalı görünme gibi bir çabam yok isteğim iyi bir performans ve uzun süreli kullanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…