iPhone 11 vs S22

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 6.083
Bütçe
19000 TL
İşte sorun da burada. S22 cihazı ile ben bu yazılımdan tam verim alabilecek miyim?
Alabileceksin. One UI en şık, en uzun ömürlü,en stabil ayni zamanda en kullanışlı arayuz. iPhone 11 arayüzde bile S22'den yavaş. iOS'un son zamanlarda ekosistem dışında çok artısı yok Pixel Experience ve One UI'ya göre. Bahsi geçen modelin arayüzü MIUI veya ColorOS olsaydı size hak verirdim.

899 dolarlik S22 varken 399 dolarlik ve akliniza gelebilecek her konuda S22'den geri olan iPhone 11'i almayin.

Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Benim gönlüm 11'den yana ama sizden de fikir almak istedim.

İkinci el iPhone 11 Pro Max almanı tavsiye ederim. İllaki ikisinden biri olacaksa s22. not: S22 güzel cihaz ama işlemci kaynaklı bazı sıkıntılar var yok değil. Alacaksan bunları bilerek al.

Alabileceksin. One UI en şık, en uzun ömürlü,en stabil ayni zamanda en kullanışlı arayuz. iPhone 11 arayüzde bile S22'den yavaş. iOS'un son zamanlarda ekosistem dışında çok artısı yok Pixel Experience ve One UI'ya göre. Bahsi geçen modelin arayüzü MIUI veya ColorOS olsaydı size hak verirdim.
Konudan biraz alakasız olabilir ama gördüğümce modelleri gerçekten sadece markanın arkasına sığınmadan seçen nadir kişilerdensiniz. Bu konuda objektif ve gerçek yorumlarınız için tebrik etmek istiyorum. (Benim tebrik etmemin bir anlamı var mı orası ayrı tabi :) )

Bilmiyor olabilirsiniz, tercih edebilirsiniz ama bilmeden tam yorum yapmayın işte. Ben şunu tercih ettim deyin, hiç ses çıkarmam ve seçime saygı duyarım ama genel olup dedikodu seviyesine bürünmüş bir şey olunca düzeltmeye çalışırım. Ne zaman bir yanlışı düzeltmeye çalışsam da herkes savunduğum tarafın fanıyım sanıyor(Aynısını Apple tarafında da yaşıyorum) ama ben bir markanın fanı değilim ve umarım asla da olmam.

Bilmediğim için soruyorum zaten eğer mantıklı yerleri daha ağır basıyorsa gidip S22 alacağım ona göre yardımcı olursanız ben de bu konuyu takip ediyorum zaten.

S22 cihazı diyerek küçümsediğin telefon Android telefon pazarının lideri Samsung'un en son ürettiği telefon modeli. Özelliklerini araştır derim, yaptığın yorum çok saçma. S22 iPhone 11'den donanım olarak da daha üstün bir cihaz. Samsung hayranı değilim ama böyle saçma yorumlar okumak insanı sinirlendiriyor.

Kendi kendine tribe girmene gerek yok şampiyon sakin ol. Ayrıca cihazı küçük gördüğüm falan da yok fikir sahibi olmak açısından burada basit bir soru sormuşum ve ben de bu iki cihaz arasından birisini alacağım diyerekten. Ha okuduğunu anlayamıyorsan o senin sorunun.

Bilmediğim için soruyorum zaten eğer mantıklı yerleri daha ağır basıyorsa gidip S22 alacağım ona göre yardımcı olursanız ben de bu konuyu takip ediyorum zaten.

Kendi kendine tribe girmene gerek yok şampiyon sakin ol. Ayrıca cihazı küçük gördüğüm falan da yok fikir sahibi olmak açısından burada basit bir soru sormuşum ve ben de bu iki cihaz arasından birisini alacağım diyerekten. Ha okuduğunu anlayamıyorsan o senin sorunun.
Ağır basıyor. Size kesinlikle laf atma gibi bir amacım yok ama batıl inançları araştırmadan benimsemeyin.

Konudan biraz alakasız olabilir ama gördüğümce modelleri gerçekten sadece markanın arkasına sığınmadan seçen nadir kişilerdensiniz. Bu konuda objektif ve gerçek yorumlarınız için tebrik etmek istiyorum. (Benim tebrik etmemin bir anlamı var mı orası ayrı tabi :) )
iPhone 11'de kullandim S21 FE'de. S22 gibi iPhone 14'le bile rekabet eden bir cihaz yerine S21 FE bile daha mantıklı iPhone 11'den.
iOS işletim sistemini daha çok seviyorum ve daha stabil çalışıyor.
Teknoloji mağazasında inceleyin derim. S22'yi kullandiktan sonra iPhone 11'in yüzüne bakmazsiniz.

Yani hocam Apple güncellemeside Ultra bir şey yok hatta Apple daha kötü çünkü şu anki iPhone 6 ya vs hiçbir şey yüklenmiyor oysaki güncelleme alıyordu bahsettiğimiz telefon S21 falan olsa anlarımda S22 ile karşılaştırılamaz.

2014'te çıkmış bir cihazın bu halde olması absürt bir şey değil. Üstelik sınıfımda 5S kullanan arkadaşım var ve hala sosyal medya uygulamalarını kullanabiliyor.

Masaya telefonu koyayım havalı gözükeyim diyorsanız (malum, ülkemizde telefon bir statü göstergesidir.) iPhone 11 alın.
Ben telefon kullanmak istiyorum diyorsanız Samsung S22 alın. Bana göre S22 iPhone 11'den neredeyse her anlamda daha üstün.

Havalı görünme gibi bir çabam yok isteğim iyi bir performans ve uzun süreli kullanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı