Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Merhaba arkadaşlar, bugün dünyanın en iyi telefonlarını üreten markanın telefonu olan 6S'imi değiştirme kararı aldım. Babam yurtdışında mimar olduğundan çok kazanıyor ve aylık 80k geliri var. Benim için 1 aylık gelirini harcayabileceğini söyledi ve istediğim telefonu alacağını söyledi. Benim aklımda iPhone 11 ve S24 Ultra var. iPhone 11 üstü almak isterdim ama benim için iPhone 11 yeterli olur diye boşverdim. Şimdi iPone 11'in LCD ve 60 Hz ekranı olabilir ama biliyorsunuz iPhone'dan çekilen fotoğraflar çok iyi oluyor ve ayrıca Apple kelimesini söylemek çok güzel. Telefonun arkasında elma logosu olunca çok karizmatik duruyor. Misal S24 Ultra köşeleri keskin dikdörtgen, köşelerinin keskin olması çok büyük bir sıkıntı, karizmasını bozuyor. Ayrıca Samsung telefonlar değerlerini çok kolay kaybediyorlar ve ikinci elden alan kimse yok çünkü arkasında güzelim elma logosu yok. İkisi arasında kaldım, fiyatlarını boşverin babam kendisi yurtdışından dönmeden önce alacak. Sizce S24 Ultra almak mantıklı mı? Alsam arkasına elma logosu falan koysam telefon düzelir mi?