iPhone 11 vs Xiaomi 12 Lite

İkisi arasından iPhone 11 tercihim olurdu. Mi serisi alınır ama Lite alınmaz. Baya kırpıyorlar.

Yorumun iğrençliğine bakar mısınız

iPhone 11 max 2 yıl sonra güncelleme almayacak bu da direk cihazın kullanım ömrünü etkiliyor ama Android telefonlar öyle değil Bootloader kilidini açıp sürüm yükseltmesi yapabilirsin 6 yıllık MI 6 cihazımda Android 13 var

Son düzenleme:
Mi 12 Lite için pek olumlu düşüncelerim yok ama bu devirde i 11 de alınmaz bence ya. 12 almaya çalışın derim illa iPhone istiyorsanız. Android istiyorsanız da A54 gibi modeller daha alınabilir duruyor bana göre.

Mi 6'da Android 13 iyi çalışıyor mu? Ve bunun için önerdiğiniz video veya makale var mı anlatan? BL kilidi açık herhalde bende, EU ROM yüklü çünkü.

Bende 2000 model bilgisayarıma kilit açarak Windows 11 yükledim on numara gözüküyor. La havle ya

İkinci el iPhone 12, 12 mini, 11 Pro serisi almanı öneririm.

Bende 2000 model bilgisayarıma kilit açarak Windows 11 yükledim on numara gözüküyor. La havle ya

Öyle değil ama işlemcisi hala güçlü olduğu için sorunsuz sıkıntısız Android 13 deneyimi yaşatıyor.

İlk başta MI 6 için resmi TWRP yükleyin sonra format data yapın sonra 4 wipe yapın ROM'u flashlayın GApps paketini yükleyin isteğe bağlı Magisk flashlayın. Yükleme işlemleri bittikten sonra tekrar Fastboot moduna alın. Unoffical Android 13 uyumlu TWRP yükleyin ve telefonu yeniden başlatın işlem bu kadar. 2 kere TWRP kuracaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
iPhone 11 2019’da çıkmış bir cihaz. iOS 18’e kadar güncelleme alacak ve bu yinede kullanılmayacağı anlamına gelmiyor. 2-3 yılda güvenlik güncellemesi alacak. Kullandığın firmanın ise güncellemeler umrunda bile değil.

İşlemcin pek güçlü değil artık günümüz için. Snapdragon 835, Snapdragon 685 dengi gibi birşey. Giriş-orta seviye yani…

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…