iPhone 11 vs Xiaomi Mi 10T Pro

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum, bu iki cihaz arasında sizce hangisini fiyat performans cihazdır? Daha doğrusu hangisinin ömrü daha fazladır? Çünkü uzun süre kullanılacak bir cihaz arıyorum. Yani bir daha değişim yapmayacağım, bu yüzden kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Bundan 2 yıl önce İphone 7 plus kullanıyordum sırf dosyaları bilgisayara düzgün aktaramadığı yani dosya biçimlerini farklı farklı aktardığı icin sinirlenip satmıştım. İos'un bazı kısıtlamaları yüzünden almaya çekiniyorum bu yüzden kararsızım.

Bir süredir iPhone 11 kullanıyorum ve pil sağlığı halen %100 ve bir sorunu yok. Çok eski bir Android telefondan geçtim. Daha öncesinde de iPhone 4 kullanıcısıydım. Tek probleminiz dosyalarsa bence alternatif çözümler bulabilirsiniz.

Merhaba forum, bu iki cihaz arasında sizce hangisini fiyat performans cihazdır? Daha doğrusu hangisinin ömrü daha fazladır? Çünkü uzun süre kullanılacak bir cihaz arıyorum. Yani bir daha değişim yapmayacağım, bu yüzden kararsızım.
En iyi android cihazı da alsan 3 sene sonra ufaktan kasmalara başlıyor. Amaç gerçekten uzun süre sorunsuz kullanmaksa iPhone 11 derim.

Bana gerçekten dosya aktarımında ve film muzik indirmede vesaire kafayı yedirtti İphone.. Performansını ve arayüzünü beğeniyorum lakin bu sebepler beni soğutuyor..

iPhone 11 ile ilgili şikayetvar.com sitesinde dolu şikayet var. Telefon kronik sorunlu. 8700TL sadece telefon için ayırmıştım ama şikayetleri görüne 11 serisinden vazgeçtim. Ayrıca bunca zamandır iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum ki gerçekten kısıtlanıyoruz. Diğer Android kullanıcıları istediği gibi video uygulama vs. indiriyor ama biz acaba bu uygulama App Store'da var mı diye düşünüyoruz. Gerek var mı tonla para verip bir de kısıtlanmaya? Evet arayüzü güzel, seri, hızlı ama bence aşırı pahalı çok daha iyi fiyat performans telefonları var.
Apple artık eski Apple değil servis konusunda hemen değiştiriyorlar falan eskidendi onlar. Kısacası benim gibi memur çocuğu gibiler için tuzlu ve gereksiz bir seçim olur ama gelirin aylık 15000'den fazlaysa düşünme bile.

iPhone 11 ile ilgili şikayetvar.com sitesinde dolu şikayet var. Telefon kronik sorunlu. 8700TL sadece telefon için ayırmıştım ama şikayetleri görüne 11 serisinden vazgeçtim. Ayrıca bunca zamandır iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum ki gerçekten kısıtlanıyoruz. Diğer Android kullanıcıları istediği gibi video uygulama vs. indiriyor ama biz acaba bu uygulama App Store'da var mı diye düşünüyoruz. Gerek var mı tonla para verip bir de kısıtlanmaya? Evet arayüzü güzel, seri, hızlı ama bence aşırı pahalı çok daha iyi fiyat performans telefonları var.
Apple artık eski Apple değil servis konusunda hemen değiştiriyorlar falan eskidendi onlar. Kısacası benim gibi memur çocuğu gibiler için tuzlu ve gereksiz bir seçim olur ama gelirin aylık 15000'den fazlaysa düşünme bile.
Bahsettiğiniz kronik sorun tam olarak nedir? Çevremde iPhone 11 kullanıcısı birçok arkadaşım var. Buna bende dahilim ve böyle bir sorunla karşılaşmadık ilk defa sizden duydum.

Bahsettiğiniz kronik sorun tam olarak nedir? Çevremde iPhone 11 kullanıcısı birçok arkadaşım var. Buna bende dahilim ve böyle bir sorunla karşılaşmadık ilk defa sizden duydum.

iOS 14.1 ve sonrasını güncelleyenler için pil sağlığında anormal AZALIŞ.
_AŞIRI ISINMA.
_FACE ID'nin başkalarını da tanıması
_gece çekimlerinde ışık yansımalarında yeşil nokta ÇIKMASI.
_WIFI çekmeme SORUNLARI.
_WHATSAPP Instagram gibi uygulamalarda kameranın anormal bir şekilde çalışması
_dokunmatikte bazı yerlerde tepki süresinin gecikmesi.
Bu dediklerimin hepsinin şikayetvar.com sitesinden bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı