iPhone 11 vs XS Max vs S20 Ultra

Bütçe
18000

Mxphan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi olayı anlatayım, benim arkadaşımın POCO bir telefonu vardı anakartı yandı arkadaşım aylarca eski model ekranı kırıp WhatsApp'a bile zor giren bir Casper telefon kullandı, geçtiğimiz hafta 13K civarina güzel bir 256 GB XS Max aldı ve kameradaki netleme sorunu dışında gayet memnun. Gelelim asıl olaya, bu arkadaştan sonra diğer bir arkadaş da dedi ki ben de iPhone 11 alacağım, dedim iPhone 11 almak yerine sen de XS Max bulmaya çalış XS Max daha kaliteli ve premium bir cihaz iPhone 11 yanında cok kalitesiz duruyor dedim, hatta ekledim annem geçen sene ağustos ayında sıfır iPhone 11 aldı şimdi pil sağlığı 80'e düşmüş kadın sadece Candy Crush, Instagram, WhatsApp yaptıgı halde telefonu günde 3 kere şarj ediyor neredeyse diye. Sonra ama 11'in kamerası daha güzel dedi kamera arıyosan ben 11 fiyatına guzel bir S20 Ultra bulurum hem kamerası ikisinden de daha iyi hem ekranı 2K git onu al dedim ben Android almak istemiyorum ben iPhone denemek istiyorum hiç kullanmadım diyor. Kısacası ben bu arkadaşı iPhone 11 alma hatasından nasıl geri çevirebiliriim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı