iPhone XS Max vs iPhone 11

Yani hocam şu an o fiyataki Android'lerde çok iyi değil o paraya alacaklarım 1 sene sonra çöp oluyor

Para yok

Bu paraya alacağınız iOS cihazlar sizi mutlu etmez hocam maalesef.
XS kullanıcısıyım telefon fanı+klimalı ortamda oynuyorum cayır cayır yanıyor telefon droplardan oyun oynanmıyor.

Hocam merhaba ben seneye telefon alacağım. Seneye göre düşünürsek iPhone 11 mi daha mantıklı yoksa XS Max mi? İkisi de eylül'de iOS 18 alacak ama sonra desteği bırakacak. İkisini kullanmış veya ikisi hakkında iyi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Hocam bana garip gelen durum elbette bana dusmez ama neden 11 butcesine s23fe tercih etmiyorsunuz? 11 yakinda guncelleme destegi bile alamayacak ve 5 senelik cihaz, yani dediginiz cihazlardan ikisini de tavsiye etmem.

İkinci el bakıyorum hocam ben
Hocam bana garip gelen durum elbette bana dusmez ama neden 11 butcesine s23fe tercih etmiyorsunuz? 11 yakinda guncelleme destegi bile alamayacak ve 5 senelik cihaz, yani dediginiz cihazlardan ikisini de t

Estağfurrulah hocam sıkıntı yokda o fiyat aralığında s23 ve varmï
Hocam bana garip gelen durum elbette bana dusmez ama neden 11 butcesine s23fe tercih etmiyorsunuz? 11 yakinda guncelleme destegi bile alamayacak ve 5 senelik cihaz, yani dediginiz cihazlardan ikisini de tavsiye etme

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı