iPhone 11 vs XS

• Konuyu başlatan Rapidly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 695

iPhone 11 işlemcisi daha iyi ve son kez güncelleme aldı ekranı berbat bir cihaz.
XS OLED panel kullanıyor ama güncelleme desteği çoktan bitti.
Güncelleme çok önemli değil derseniz XS daha mantıklı bence.
iPhone şart değilse bu fiyata A36 veya A26 daha mantıklı olur sıfır olarak.

Sizce hangisi daha mantıklı? Nedeni ile yazarsanız iyi olur.
Hocam yakın zamanda bu modellerden iPhone cihaz almış birisi olarak yorumum; ya o bütçenizle sıfır cihaz alın veya daha da yükseltik en azından ortalama cihaz alın. Malum ülkemizde orijinal diye satılıyor ama sahte çıkabiliyor.

Aldığım XR'ın ekranı orijinal değil yan sanayiymiş mesela. Böyle böyle uğraştırır sizi bilginiz olsun.

11 affedersin ama iğrenc telefon.
XS'de öyle.

Sana tavsiye verecek olursam 10,15 bin gibi paralara ikinci el S10+ alır, root atardım. Amiral gemisi pili, işlemcisi olarak harika bir cihaz, root ile güncel kullanırsın.

Veya techno Plus 30C geçirdim elime yakın zamanda. Telefon akıcılık, pil olarak çok yeterli. Kamerası yetersiz sadece onun dışında işlemci, pil olarak mutlu ediyor.

11 asla para verilip alınacak bir telefon değil şarjı gitmiyor. Bana abimden ablamdan kalsa yine kullanmam. Sadece kamerası kullanılabilir geri kalan her yerde nereden tutsan elinde kalıyor.

11 affedersin ama iğrenc telefon.
XS'de öyle.

Sana tavsiye verecek olursam 10,15 bin gibi paralara ikinci el S10+ alır, root atardım. Amiral gemisi pili, işlemcisi olarak harika bir cihaz, root ile güncel kullanırsın.

Veya techno Plus 30C geçirdim elime yakın zamanda. Telefon akıcılık, pil olarak çok yeterli. Kamerası yetersiz sadece onun dışında işlemci, pil olarak mutlu ediyor.

11 asla para verilip alınacak bir telefon değil şarjı gitmiyor. Bana abimden ablamdan kalsa yine kullanmam. Sadece kamerası kullanılabilir geri kalan her yerde nereden tutsan elinde kalıyor.

Senin için iğrenç.
%79 pil sağlığı ile elindeki cihazla kapıştırırım.
Ne dersin?

İki telefon arasından 11
Ekran daha kötü ama
Batarya biraz daha fazla gider(ikisi de bitik olsa da)
Gece modu var
Geniş açı var
Bir tık daha güncel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı