iPhone 11 WhatsApp desteği bitiyor mu?

2025 yılına göre pek yeterli değil bence. Eğer sıfır alınacaksa en mantıksız şey olabilir. İkinci el ucuz alınır anca o da uzun vadeli kullanmayacaksa tabii.
Evet bunu anlatıyorum. O kadar paraya 4 GB RAM, bu fiyata rakipleri 12 bile veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep güncelleme alıyor mu? Bunu tartışıyoruz ama asıl dediğim şu bellek, işlemci yetecek mı? Alacak kişi buna bakmalı. Sabahtan beri güncelleme alıyor mu? Almıyor mu? Bunu konuşuyorlar.

Kardeşim konu WhatsApp güncellemesi üzerine haliyle onu cevaplandıracağız bitti gitti. Senin dediklerin konuyu uzatmak başka yerlere çekmek.

Evet bunu anlatıyorum. O kadar paraya 4 GB RAM, bu fiyata rakipleri 12 bile veriyor.

IOS'un kullandığı ile Android'in kullandığı RAM aynı değil gayet normal.

Kardeşim konu WhatsApp güncellemesi üzerine haliyle onu cevaplandıracağız bitti gitti. Senin dediklerin konuyu uzatmak başka yerlere çekmek.

IOS'un kullandığı ile Android'in kullandığı RAM aynı değil gayet normal.
Sen bilirsin, özgürsün. İstediğin telefonu al, kullan. Konu 2. sayfadan itibaren hedeften çıktı zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iPhone diye alacaksanız bir şey beklemeyin işte elma logosu filan var. O paraya güzel bir Android alabilirsiniz.

8 senedir Android kullanan biri olarak geçen ay IPhone'ye geçtim 8 yıldır işkence çekmişim dedim Android telefonların ömrü 3 5 yılı geçmiyorken iOS yazılımı daha kararlı ve stabil daha uzun performans sağlayıp kullanım ömrü sağlıyor hakkında bilmediğiniz konulara yorum yapmazsanız herkes için iyi olabilir.

8 senedir Android kullanan biri olarak geçen ay IPhone'ye geçtim 8 yıldır işkence çekmişim dedim Android telefonların ömrü 3 5 yılı geçmiyorken iOS yazılımı daha kararlı ve stabil daha uzun performans sağlayıp kullanım ömrü sağlıyor hakkında bilmediğiniz konulara yorum yapmazsanız herkes için iyi olabilir.

Bana kalırsa 2025 yılı ve itibarıyla iPhone 14 altı telefon almak yeteriz alt modeller Max 4 5 yıl daha götürecekken 14 ve üstü modeller 7-10 sene daha götürecek.

Bana kalırsa 2025 yılı ve itibarıyla iPhone 14 altı telefon almak yeteriz alt modeller Max 4 5 yıl daha götürecekken 14 ve üstü modeller 7-10 sene daha götürecek.
8 yıl boyunca kullanmışsınız zaten daha ne bekliyorsunuz.1 aylık telefon tabiki daha iyi olucak,daha iyi teknoloji olucak.Benim ne yazıcağıma da karışmazsan iyi olur.

Güncelleme gelmiyorsa ve iCloud hesabı ile indirme yöntemi harici direk tıklayıp indiremiyorsan destek bitmiştir dostum bu kadar.

Bahsettiğin kullanım yöntemi normal bil kullanım değil eski versiyon kullanıyorsun yani ayrıca yakında onu da kapatırlar.

Konu sahibi gayet normal bir şey demiş. Ama sen o şekilde okursan o şekilde anlarsın.

Konuda kastettiği güncelleme desteği değil, uygulama desteği. Konuda uygulamanın yüklenip yüklenmediği, kullanıp kullanılamadığı hakkında soru sormuş güncelleme hakkında bir şey sormamış ki zaten konuda bahsettiği 2025 Mayıs ayı destek bitmesi iOS 15.1 öncesi cihazlar için geçerli. Bende güncelleme desteğinin bittiğini ancak uygulama desteğinin kesilmediğini söyledim. iOS 15.1 üstü her cihaza WhatsApp iniyor ve kullanılıyor şu anda normal şekilde.

Kısaca sizin dediğinizle konu sahibinin demek istediği farklı şeyler. Konu sahibi uygulama desteğini sormuş siz güncelleme desteğinden bahsetmişsiniz.

14 Plus ve 14 Apple'ın en kötü telefonları ve bazı bütçelerde bazen en mantıklısı Android olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı