iPhone 11 WhatsApp desteği bitiyor mu?

Bulunur hocam, nasıl bulunmaz.

Bulmasına bulursun da düzgün bir şey yok dostum o fiyatlara. Anca düşük-orta segment telefonlar geliyor. 1 yıla kasacak veya ısınıp FPS'i yerle bir olacak telefonlar geliyor. iPhone 11 de bazen donabiliyor fakat o fiyata kabul edilebilinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulmasına bulursun da düzgün bir şey yok dostum o fiyatlara. Anca düşük-orta segment telefonlar geliyor. 1 yıla kasacak veya ısınıp FPS'i yerle bir olacak telefonlar geliyor. iPhone 11 de bazen donabiliyor fakat o fiyata kabul edilebilinir.

3 senedir kullanıyorum, donmadı. İlginç.

iPhone 11 alacağım. 2025 Mayıs ayında WhatsApp desteği bitmiş gibi söylentiler var. Aslında ölü bir telefon da değil hayatımda hiç iOS kullanmadım bu yüzden bilmiyorum. Gerçekten artık WhatsApp kullanılmayacak mı?

Yok, tamamen yalan. Daha iPhone 6 yeni bitti ancak son güncellemesini alacak. Bence ucuza gelmeyecekse alınmaz bu sene de.

Evet, bu normal bir şey.

Babam kullanıyor kasma donma çok nadir oluyor. iOS 26 testleri de betaya rağmen çok iyi. Aslında hala güzel bir cihaz ama desteği iOS 26 ile biteceği için alınmaz. 4 sene güvenlik güncellemesi alacak sadece sonradan.

Yok tamamen yalan daha iPhone 6 yeni bitti ancak son güncellemesini alacak bence ucuza gelmeyecekse alınmaz bu senede.

Ucuz olsa bile 11 alınmaz artık. 12 bile alınmaz. 13 2024'te alınırdı, biraz daha mantıklıydı ama 2025'te biraz şüphe ile bakıyorum. İlla iPhone istiyorsa 2.el 12'lere baksın ya da Android'e yönelsin.

Yok tamamen yalan daha iPhone 6 yeni bitti ancak son güncellemesini alacak bence ucuza gelmeyecekse alınmaz bu senede.

Babam kullanıyor kasma donma çok nadir oluyor iOS 26 testleri de betaya rağmen çok iyi aslında hala güzel bir cihaz ama desteği iOS 26 ile biteceği için alınmaz 4 sene güvenlik güncellemesi alacak sadece sonradan

Hep güncelleme alıyor mu? Bunu tartışıyoruz ama asıl dediğim şu: Bellek, işlemci yetecek mi? Alacak kişi buna bakmalı. Sabahtan beri güncelleme alıyor mu? Almıyor mu? Bunu konuşuyorlar.

Hep güncelleme alıyor mu? Bunu tartışıyoruz ama asıl dediğim şu: Bellek, işlemci yetecek mi? Alacak kişi buna bakmalı. Sabahtan beri güncelleme alıyor mu? Almıyor mu? Bunu konuşuyorlar.
2025 yılına göre pek yeterli değil bence. Eğer sıfır alınacaksa en mantıksız şey olabilir. İkinci el ucuz alınır anca o da uzun vadeli kullanmayacaksa tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı