Merhaba şu anda 1 senedir iPhone 11 kullanıyorum. Telefonumda en ufak kasma takılma performans olarak beni üzen bir durum yok video olarak da cihazdan gayet memnunum ancak bazı hususlar beni bu cihazdan uzaklaştırıyor, bunlara örnek verecek olursam;
* 5-6 saat kadar aktif ekran süresi sonrası pil bitmesi,
* LCD ekran olduğundan dolayı diğer cihazlara nazaran renk ve çözünürlük farklılığı, (bu güne kadar sorun olmadı ancak geçen günlerde telefonumla ve iPhone 15 ile fotoğraf çektim, AirDrop ile ikisini de iPhone 15'e attım kamera görüntülerinden çıkan sonuç ciddi derecede yakın olmakla birlikte asıl beni tetikleyen husus telefonumla çektiğim fotoğrafı başka telefondan bakınca çok çok daha kaliteli olduğunu gördüm.)
* Büyük ihtimalle son iOS güncellemesini almış olması. (iOS 18 kurdum ancak ciddi pil ve performans kaybı vardı kararlı sürüm de dahil, şu anda geri 17'ye döndüm mecbur)
Bu sebeplerden dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum ancak bütçe itibari ile bunu 15 Ocakta yapabilirim, şimdiden araştırma yapıyorum ama birçok soru aklıma takılıyor, Android tarafında Xiaomi ve grubu cihazlara asla bulaşmak istemiyorum. Hele ki IPhone'dan geçip, S24 düşünüyorum ancak işlemcisinin kötü anlamda adının çıkması beni korkutuyor, harici olarak IOS'dan Android'e geçerken de tereddütte kalıyorum, bütün bunlarla birlikte şu anda AirPods Pro kullanıyorum ve uzamsal ses ciddi anlamda benim için şahane bir teknoloji fakat bunu Android tarafında kullanamayacak olmak da beni iPhone tarafında tutuyor. iPhone 13 alayım desem hem S24'e göre bütçe anlamında çok fark bar hem de 60 Hz cihaz 120 Hz gördükten sonra beni ciddi olarak yoruyor. Bu şekilde arada kalmış durumdayım, ne almam gerekli yardımlarınızı bekliyorum.