iPhone 11 yerine ne alınabilir?

Bütçe
32.000 TL
Hocam bence olay 15 Pro'dan daha iyi olması değil. iPhone 15 Pro ile S24+ aynı fiyat olsa kesinlikle 15 Pro alınmalı bence. Ama fiyatlar bu şekildeyken iPhone gerçekten para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu olmaya başladı.

Hocam TR'de öyle globalda ikisi de aynı fiyattalar maalesef Apple TR fiyatlandırması yapmıyor. Çeşitlilik olarak ben yine Samsung'u seçerdim ama ikisi de güzel telefonlar.

Hocam bence olay 15 Pro'dan daha iyi olması değil. iPhone 15 Pro ile S24+ aynı fiyat olsa kesinlikle 15 Pro alınmalı bence. Ama fiyatlar bu şekildeyken iPhone gerçekten para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu olmaya başladı.

Geçenlerde Trendyol'da 28'e iPhone 12 gördüm 60 Hz Apple da kabulumdür benim ama tek eksi si 64 GB bu bile A55 ten falan daha iyidir bana göre net.(A54 kullanıyorum bu arada önermem)

Hocam bence olay 15 Prodan daha iyi olması değil. iPhone 15 pro ile S24+ aynı fiyat olsa kesinlikle 15 Pro alınmalı bence. Ama fiyatlar bu şekildeyken iPhone gerçekten para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu olmaya başladı.
Para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu mu? Asgari ücretliler 12 ay taksitle 15 alıyorlar.

Para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu mu? Asgari ücretliler 12 ay taksitle 15 alıyorlar.

Hocam bizde iş gösterişe döndü bende görüyorum dışarıda domatesin fiyatını sorup 15le falan dolaşıyorlar çıldırırsın.Varoşlukla ve eziklikle alakalı tabi bunlar konu dışına çıktım biraz ama öyle.

Hocam bizde iş gösterişe döndü bende görüyorum dışarıda domatesin fiyatını sorup 15le falan dolaşıyorlar çıldırırsın.
Gerçekten öyle hocam iphone 14 de kullandım ama verdiğim para içime sinmedi, şu an a34 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum işimi görüyor gayet de hızlı telefon.

Amiral gemisi Android'ler için öyle bir durum yok. S24 serisi çoğu açıdan IPhone'daki aynı bütçedeki rakiplerinden daha iyi. Bu bütçede iPhone daha iyi demek.

Para sıkıntısı olmayan kişilerin telefonu mu? Asgari ücretliler 12 ay taksitle 15 alıyor.

Amiral gemisi Android'ler için öyle bir durum yok. S24 serisi çoğu açıdan IPhone'daki aynı bütçedeki rakiplerinden daha iyi. Bu bütçede iPhone daha iyi demek marka fanboyluğuna giriyor.

Samsung fanısınız herhalde :) A54 kullanıyorum 2 yıl olmuştur hemen hemen ama hiçbir zaman 120 Hz de kullanamıyorum pil çabuk bitiyor(5000mAh) IPhone'da 3250 mAh gibi bir şey var 13 modelinde çok oynamazsan sabah full olsun akşama kadar idare eder iOS OS. Ler Android'den daha iyi ve az RAM'le daha stabil çalışır Android'e göre. Ben artık Android almam hiçbir güç te bana aldıramaz Android bir modeli.

Samsung fanısınız herhalde :) A54 kullanıyorum 2 yıl olmuştur hemen hemen ama hiçbir zaman 120 Hz de kullanamıyorum pil çabuk bitiyor(5000mAh) IPhone'da 3250 mAh gibi bir şey var 13 modelinde çok oynamazsan sabah full olsun akşama kadar idare eder iOS OS. Ler Android'den daha iyi ve az RAM'le daha stabil çalışır Android'e göre. Ben artık Android almam hiçbir güç te bana aldıramaz Android bir modeli.

Fanı değilim hocam aynı bütçede daha kötü telefon mu aldıracaksınız? Şaka mı bu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı