Arkadaşlar merhaba, iPhone 11 kullanıcısıyım. Herhangi bir Jailbreak vs konusu değil. Sürümüm 17.2.1, uzun zamandır bilerek güncelleme almadım telefon yavaşlıyor diye. Ürünümün garantisi de hala devam etmekte. Üç ay önce App Store üzerinden VPN indirdim aynı gün içinde de sildim. Aynı gün çoğu sosyal medya hesabım, ve bu hesaplara bağlı bir adet mailim çalındı. Çalınan Hotmail'imi kapattım çünkü giriş hareketlerinde saniye başı giriş yapılmaya çalışıyorlardı, korktum kapattım. Diğer sosyal medya hesaplarıma ve diğer maillerime çift faktörlü doğrulama koydum. Twitter'da aktif kullanmadığım bir fake hesabım mevcut ve uygulamada kayıtlı, şifresini değişmiştim fakat ne telefon numaram ne herhangi bir mailim bu Twitter hesabım üzerine kayıtlı değil. Birkaç gün sonra bu Twitter hesabım yine çalındı. Şifresini değiştirmişler başka bir şey yapmamışlar ve telefonumda hala açık duruyor. Birkaç gün önce de fake bir Instagram'ım var ara sıra giriyorum, herhangi bir çift faktör koruma vs yok. Bağlı olduğu maile bakayım dedim 9 Mart'ta şifre sıfırlama bağlantısı gelmiş ama hiçbir şey yapamamışlar. Açıkçası kafayı yemek üzereyim çok tedirginim, normal hayatımı bu durum etkilemeye başladı. Sürekli tetikte bir şey olur diye bekliyorum. Telefonda RAT olduğundan şüpheleniyorum ama iOS RAT yemez diyorlar. Telefonu sıfırlayıp güncelleme yapmayı düşündüm ama herhangi bir virüs varsa tekrar canlanabilir vs diye bir şeyler okudum. Bilen yardımcı olabilecek birileri varsa bana yardım etsin. Apple Store'u aradım sadece ağ ayarlarını sıfırlattı, telefonu sıfırlamaya gerek yok falan dediler. Uygulamayı geçen senede kullanmıştım hiçbir sorun olmamıştı. Apple Store'da uygulamanın son günlerdeki yorumlarını okudum çoğu insanın hesapları, kart bilgileri vs. çalınmış. Benim banka hesaplarımda bir sorun yok ama hesaplarım ve maillerim söz konusu. Yardımınızı bekliyorum.