iPhone 11'den 12'ye geçilir mi?

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 11'in ekranı ve yuvarlak çerçevesi hiç hoşuma gitmiyor, iOS26 yüklediğimden beri sürekli takılmalar yaşadığım için iPhone 12ye geçmeyi düşündüm. Bölgemdeki telefoncular genel olarak iPhone 12'yi 18-20k civarına satıyor telefonumun üstüne bir 7K TL daha eklemem gerekecek sizce mantıklı mı veya bu fiyatlarda Galaxy S serisi ne alabilirim?
Bütçe Max 7K TL.

İlla mı iPhone?

iPhone olmasına gerek yok ama Galaxy s serisi dışında bir telefon da kullanmak istemiyorum, ne alabilirim bu bütçede?

Takılmalar yaşıyorsan geçiş düşünülebilir ama bunu bir kenara koyarsak, iPhone 11'den 12'ye geçmek çok gerekli bir yükseltme olarak görünmüyor açıkçası.

Takılmalar çok can sıkmaya başladığı için düşünüyorum daha çok bir de şu anki tlefonum 64 GB 128e yükseltmeyi düşündüm.

S serisinde S21 FE alınabilir. Onun dışında Poco x7 pro veya Honor 400.
ikinci el daha mantıklı olmaz mı hocam bu bütçede?

12'nin kronik pil sorunu vardı diye hatırlıyorum. İlla iPhone'a takılı kalmayın bence. Samsung S serisi civarına bakın.
11 den 12 geçmek mantıklı değil. O kadar fark hissetmezsin.
pil sorunu çok önemli değil şimdikinin pilinden daha iyi olacaktır her türlü asıl önemli olan şey kasma donmaların geçmesi

iPhone olmasına gerek yok ama Galaxy S serisi dışında bir telefon da kullanmak istemiyorum, ne alabilirim bu bütçede?
Yani yurt dışı server kayıtlı S23 Ultra falan önerebilirim bu 20k bütçeye illa da Galaxy S serisi olacaksa. Sıfır bakıyorsanız Honor 400'e bir şans verin derim.

Son düzenleme:
Yani yurt dışı server kayıtlı S23 Ultra falan önerebilirim bu 20k bütçeye illa da Galaxy S serisi olacaksa. Sıfır bakıyorsanız Honor 400 bir şans verin derim.
yurt dışı s10 plus kullanmıştım pek o işlere giresim yok tekrardan, honor mantıklı olabilir gibi görünüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı