iPhone 11'den Galaxy S22'ye geçilir mi?

russianbear

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba uzun süredir iPhone 11 kullanıyorum. IOS'dan sıkıldım ve ekranı hoşuma gitmiyor. Galaxy S22'ye geçmeyi düşünüyorum ama ısınma ve pil sorunu olduğunu duydum. Sizce geçilir mi?

S21 FE kullanıyorum. Eski Exynos işlemciler sorunlu. Bendeki de Exynos. Isınma ve bataryanın hızlı bitme sorunu var evet. Ama yine de ben memnunum. Ya şöyle. Memnun değilim ama bu özellikte ki telefonu bu fiyata aldığım için pişman değilim. Karar sizin. S22 iPhone 12'ye denk hatta bazı özelliklerde eziyor.

S23'e geçin bence. Güç verimliliği zayıf ısınan bir işlemcisi ve küçük bir bataryası olduğu için pil ömrü olarak memnun etmeyecektir. Gün içinde şarja takılması gerekebilir. Onun haricinden S23 FE den daha performanslı bir cihaz.

Merhaba uzun süredir iPhone 11 kullanıyorum. IOS'dan sıkıldım ve ekranı hoşuma gitmiyor. Galaxy S22'ye geçmeyi düşünüyorum ama ısınma ve pil sorunu olduğunu duydum. Sizce geçilir mi?
Tabii ki ama s22+'a geçmeniz daha iyi olacaktır gerek ekran açısından gerek disk ve ram teknolojileri açısından gerek ekran hacmi açısından eğer iyice fazla arttırabiliyorsanız s23+ çok daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı