O zaman Tosla kullanın.Hocam 18 yaş altı ne kullanacaz hiçbir şey kalmadı ki ben 3 ay sonra 18'im hiç bu ebeveyn hesaplarıyla ugrasasim yok 3 aylik bir şey kullanmam lazım ne önerirsiniz?
O zaman Tosla kullanın.Hocam 18 yaş altı ne kullanacaz hiçbir şey kalmadı ki ben 3 ay sonra 18'im hiç bu ebeveyn hesaplarıyla ugrasasim yok 3 aylik bir şey kullanmam lazım ne önerirsiniz?
Hocam bunda da doğrulama muhabbeti varmış,18 yaş altı kendini doğrulayabiliyo mu paycellde yapamadım bir de aylık limit ne kadar acaba?O zaman Tosla kullanın.
Ebebeyn hesapları yalnızca reşit olmadan önce kullanılmıyor ki. Reşit olunca tamamen size kalıyor.
Paycell de de doğrulamadan limiti baya az veriyor. Doğrulamak için de reşit olunması gerekiyor.Hocam bunda da doğrulama muhabbeti varmış,18 yaş altı kendini doğrulayabiliyo mu paycellde yapamadım bir de aylık limit ne kadar acaba?
Paycell de de doğrulamadan limiti bayağı az veriyor. Doğrulamak için de reşit olunması gerekiyor.
YapıKredi hesabımı 16 yaşımda ebebeynim ile gidince açtırdım. Evime kart geldiğinde üstünde yazan İsim Soyisim bana aitti. Hatta mobil uygulamasında bile benim ismim yazıyordu. 18 yaşına gelince direkt tamamen benim üzerime oldu.18 altı açtığım hesap 18 olduktan sonra bana kalıyor yani?
Ben YapıKredi kullanıyorum hocam. -yaklaşık 16 yaşlarımda kayıt oldum şuan 18 yaşındayım.-Bu ilk imza 18 yas altina ozel. 18'den sonra ilk imza olarak kalmaz. Ama ayni sekilde iscepten devam eder tahminimce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.