iPhone 11'den iPhone 12 veya 13'e geçilir mi?

İkinci el 12 Pro almanı tavsiye ederim.



11 ile 12 arasında fazla fark yok? Emin misin? 12'nin 11'e göre: 1-ekran 2-kamera 3-tasarım 4-hoparlör 5-5G gibi ciddi artıları varken nasıl fazla fark yok diyorsun anlamakta zorlanıyorum.
Türkiye şartlarında kullanırken en bariz fark eden sana sadece ekran olur. Onun dışında değecek pek bir farkı yok
 
Türkiye şartlarında kullanırken en bariz fark eden sana sadece ekran olur. Onun dışında değecek pek bir farkı yok.

Kamerada gece modu, Dolby vision HDR video gibi ciddi avantajlar var. Tasarım olarak 11 elde ağırlık yaparken 12 hem daha iyi malzeme kalitesine hem de daha şık bir görüntüye sahip. Ekran dışında ciddi fark yorumuna katılmıyorum.
 
Elimde tertemiz, kullanmasını da çok sevdiğim ancak ekranından ve işlemcisinden dolayı değiştirmek istediğim iPhone 11'im var. iPhone 12 veya 13 almayı düşünüyorum ancak iPhone 13'ler genel olarak baktığım yerlerde yurt dışı cihaz olarak satılıyor ve bu durumdan dolayı iPhone 12 genel olarak yurt içi satıldığı için bir adım daha önde bana göre. Sizin bu konu hakkında fikriniz nedir? Bütçeyi çok aşamayacağımı da söylemiş bulunayım.

iPhone 11 ile iPhone 12 aralarında işlemci ve ekran dışında neredeyse hiçbir değişiklik yok, iPhone 13'e geçebilirsiniz.
 
iPhone 11 ile iPhone 12 aralarında işlemci ve ekran dışında neredeyse hiçbir değişiklik yok, iPhone 13'e geçebilirsiniz.
sonuçta ihtiyaca bağlı bir şey. Katılmak zorunda değilsin.
 
İkisi de güzel cihaz. Alınabiliyorsa 13 alınmalı.
 
iPhone 11 ile 12 arasında başlıca farklar OLED ekran, 5G desteği, 5nm A14 Bionic çipset, daha kaliteli videolar için Dolby Vision HDR desteği ve köşeli tasarım. 12 serisi düz model ile Pro arasında makasın kapandığı bir seri. iPhone 11 ile aralarında ki farklar hiç azımsanmayacak derece büyük. Ancak çok daha oturmuş ve güncel bir model olarak ben iPhone 13'ü öneriyorum. iPhone 12'nin getirdiği özelliklere daha güçlü bir pil ve daha iyi bir çipset ekliyor. iPhone 11'den hangi OLED ekranlı 5G destekli modele geçerseniz geçin büyük bir yükseltme olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı