iPhone 11'den Samsung A55'e geçilir mi?

11 çıktığından beri kullanıyorum. Şarj ömrü bayağı azaldı. Samsung A55'e geçmek istiyorum hem 120Hz ekranı var. Arka kamerası iyi de ön kamerasını nasıl buluyorsunuz, A55'e geçilir mi?
Bence geçilmez. Samsunga geçecekseniz S serisine yönelin. Eğer para harcamak istemiyorsanız da yaklaşık 3500 tlye Apple kendi servisinde pil değişimi yapabilirsiniz.

Telefonu genel kullanım amacı ile kullanıyorsanız A55 yerine S22 almak daha mantıklı.
S22 hakkında birçok batarya ve ısınma sorunu olduğunu söyleyenler var ben daha yeni aldım son güncellemeler ile çözmüş olmalılar ki oyun haricinde ısınma pek yaşamadım. Oyun oynarken ısınmasıda oldukça normal. S22 batarya konusunda bana oyun oynamadan 5 saat ekran süresi verebiliyor. Ayrıca kamera kaliteside bir arkadaşın iPhone 13 ile kıyaslamıştım arka kamerası bana göre iPhone 13'ten daha güzel ön kamera için aynı şeyi diyemem.

S22 dezavantajları:
Batarya.
Hafıza.
Oyun için tercih edilecek bir cihaz değil.

Oyun amacı ile kullanacaksınız POCO X6 Pro çok iyi bir tercih olacaktır. Ama arayüz ve kamera kalitesi olarak POCO Samsung ile kıyaslanamaz.

Genel kullanım daha uzun bir batarya daha iyi bir kamera ve arayüz isterseniz Honor 200 arayüzü oldukça hoş batarya süresi çok uzun ve işlemcisi çoğu oyunu rahatlıkla oynatabilir ancak POCO X6 Pro kadar performanslı olmaz. Ama arayüz ve kamera olarak samsunga yakın bir performans verebilir hatta Honor arayüzü benim daha çok hoşuma gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı