IPhone 11'den Samsung Galaxy S21'e geçilir mi?

russianbear

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 kullanıyorum bataryası ve ekranı çok kötü olduğu için S21e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? S21'e geçersem üzerine param bile kalıyor ve S21'de Galaxy AI desteği var mı?

Merhaba arkadaşlar iPhone 11 kullanıyorum bataryası ve ekranı çok kötü olduğu için S21e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? S21'e geçersem üzerine param bile kalıyor ve S21'de Galaxy AI desteği var mı?

Hocam bence 11i satıp üstüne 6 bin falan koyup S24 FE alın şu an 28bin TL S24 FE sizi uzun süre götürür ayrıca S21'den çok daha mantıklı. Ama 11'den S21e geçmenizi tavsiye etmem pek.

2 yıllık S21 kullanıcısıyım. Ip11 kullanmaya devam et.

S21 avantajı
+Performansı çok iyi
+Kamerası çok iyi
Ama
Hani derler ya iphone şarjı su gibi içiyor, hayır S21 Exynos 2100 şarjı su gibi içiyor. Günde en az 2 defa şarj etmelisin. Özellikle mobil veri açık kalıyorsa telefonu kullanmasan dahi 10 dakikada %1 şarj yiyor. 120 hz de kullanırsan bir de günde 3 kere şarj edersin.

Bir diğer şey ise ısınma sorunu, diyorlar ki Exynos 990dan sonra ısınma problemleri azaldı, HAYIR hiçte öyle bişey yok telefon yanıyor su tutanı yok.

Hani ısınma ve şarj dışında telefon mükemmel. Şarj konusunda da Ip11 kullanan arkadaşım ile kıyaslama yaptım, gündelik kullanım sonucu S21 şarjı biterken, Ip11 %30 %40 arası şarjı kalmıştı.

2 yıllık S21 kullanıcısıyım. IP11 kullanmaya devam et.

S21 avantajı.
+Performansı çok iyi.
+Kamerası çok iyi.
Ama.
Hani derler ya iPhone şarjı su gibi içiyor, hayır S21 Exynos 2100 şarjı su gibi içiyor. Günde en az 2 defa şarj etmelisin. Özellikle mobil veri açık kalıyorsa telefonu kullanmasan dahi 10 dakikada %1 şarj yiyor. 120 Hz de kullanırsan bir de günde 3 kere şarj edersin.

Bir diğer şey ise ısınma sorunu, diyorlar ki Exynos 990'dan sonra ısınma problemleri azaldı, hayır hiç de öyle bir şey yok telefon yanıyor su tutanı yok.

Hani ısınma ve şarj dışında telefon mükemmel. Şarj konusunda da IP11 kullanan arkadaşım ile kıyaslama yaptım, gündelik kullanım sonucu S21 şarjı biterken, IP11 %30 %40 arası şarjı kalmıştı.

Aynı fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı