S21'den iPhone 11'e geçilir mi?

Ekranı dışında sizi üzmez. iOS almak istiyorsanız zaten IPhone'un başka bir alternatifi yok. Fiyat uygun bile değil günümüz şartlarında ucuz bile denilebilir.

Çok teşekkür ederim hocam o zaman ben bu telefonu alayım yarın deneyimlerini aktarırum herkese çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun telefonu ne kadar güvendiğiniz biri olsa da kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz youtbedan videolar izle kontrol edilmesi gerekenleri ben eksik bir şey söyleyebilirm ben X almıştım ikinciel kiracımızdı ekran değişmiş söylemeden sattı dikkat edin.

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce S21 aldım ama içinde bir iPhone sevdası bulunmakta. Bugün yakın bir abim IP11 128 GB beyaz tertemiz telefonu 9K'ya satıyor merak etmeyin fiyatta pazarlığı ben yaptım. 11k idi ilk başta ben genelde PUBG oynuyorum S21 2 tur sonra 50 55 FPS'ye düşüyor ve bu da beni sıkıyor sizce ne yapmamı önerirsiniz bir de gece modu olarak IP11 üzer mi?

Hocam alacak param olsa dahi 6senelik J7 Max telefonun bozulmasını bekliyorum galiba bendeki takıntı bozulmadan yenisine geçmem. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı