S21'den iPhone 11'e geçilir mi?

IOS'a geçmek için ve 9K gibi bir fiyatta değer. Ancak ekran ve kamera anlamında geri bir cihaza geçeceksiniz bunu bilerek karar verin.

Hocam benim arkadaşımda 21 Ultra var bende 11 herkesin kendi düşüncesi gündüz fotoğrafı daha iyi ama gece fotoğrafında benim 11 daha iyi çektiğini gördük şaşırdık fakat çok fark olmasa da 11 daha iyi olduğu belliydi bu.

iPhone 11 aldığında ekran ve ön kamera fotoğraf kalitesinde geriye gidersin. 120Hz'dan sonra 60Hz hoşuna gitmeyebilir. Batarya performansları aynı ama hızlı şarjda geriye gidersin. iPhone 11'e geçersen arka kamera fotoğraf renk doğruluğunda çağ atlarsın. S21 arka kamerası fotoğraflara gereğinden fazla keskinleştirme yapıyor. Video performansında çağ atlarsın. Gece modu bana göre 11 de daha başarılı. Gece iyi fotoğraf geceyi gündüz yapmak değildir. Karanlıktaki detayları çıkartıp gözümüzün gördüğü en doğru kareleri kadraja almaktır. İkinci el konusunda ciddi bir avantajın olur. Sosyal medyada video tarafında cam gibi storyler atarsın. Ortalama ekran kalitesi, S21'e göre daha düşük kalite sunan ön kamera, 60Hz ve hızlı şarj gibi dezavantajlara göre kararını ver derim.
Peki işlemci nasıldır hocam

Hocam benim arkadaşımda 21 Ultra var bende 11 herkesin kendi düşüncesi gündüz fotoğrafı daha iyi ama gece fotoğrafında benim 11 daha iyi çektiğini gördük şaşırdık fakat çok fark olmasa da 11 daha iyi olduğu belliydi bu.
Bu doğru apple gece videolari gece fotograflari sosyal medya stabilizasyonu video stabilzasyonu akıcılık önde. ( akıcılıkla, uygulama açılış hızı aynı şey değildir.)

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce S21 aldım ama içinde bir iPhone sevdası bulunmakta. Bugün yakın bir abim IP11 128 GB beyaz tertemiz telefonu 9K'ya satıyor merak etmeyin fiyatta pazarlığı ben yaptım. 11k idi ilk başta ben genelde PUBG oynuyorum S21 2 tur sonra 50 55 FPS'ye düşüyor ve bu da beni sıkıyor sizce ne yapmamı önerirsiniz bir de gece modu olarak IP11 üzer mi?

Hocam bu arada sorunuz varsa sorabilirsiniz 11 kullanıyorum bende FPS konusunda zaten Android iPhone gibi performans vermesi mümkün değil ben New state PUBG Mobile de yüksek ayarlarda donmadı fakat şarj çok yedi orası ayrı mesele.

Geçtikten 1 ay sonra telefonu cözdükten sonra iyiki geçmişim demesen bana ulaş. Bir tek ekrana 1 haftaya alışırsin renk ayarlarinida yaparsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı