iPhone 11'den Samsung Note 10+'a geçmek mantıklı mı?

Kullanımınıza bağlı açıkçası. Bazı yerlerde sadece %20 civarı üstün bazı yerlerde 2 kat kadar üstün olabiliyor IP11(zamanının testlerine göre, güncel olarak fark azalmıştır az da olsa sonuçta her aldığı büyük güncelleme daha da düşürdü IP11'i). Yükün ağırlığına göre farkı hissetme seviyenizde değişir. Yine de performans dışı ekran olarak bile farkları epey büyük sonuçta, film izleme vesaire ağırlıklı kullanıma sahipseniz aşırı büyük bir fark olacaktır Note 10+ seçmeniz için bir sebep isterseniz.

Ya çok fazla mobil oyun oynayan biri değilim hatta hiç oynamıyorum sadece nadiren kız arkadaşımla Minecraft oynarım onu söyleyeyim onun dışında mobil oyun da oynamıyorum akıcı çalışsın yeter kafasındayım.

O performans düşüşünü bence o kadar da fark etmezsiniz ama siz yinebilirsiniz.

Geçeceğim ya teşekkür ederim hepinize sağ olun.

Kullanımınıza bağlı açıkçası. Bazı yerlerde sadece %20 civarı üstün bazı yerlerde 2 kat kadar üstün olabiliyor IP11(zamanının testlerine göre, güncel olarak fark azalmıştır az da olsa sonuçta her aldığı büyük güncelleme daha da düşürdü IP11'i). Yükün ağırlığına göre farkı hissetme seviyenizde değişir. Yine de performans dışı ekran olarak bile farkları epey büyük sonuçta, film izleme vesaire ağırlıklı kullanıma sahipseniz aşırı büyük bir fark olacaktır Note 10+ seçmeniz için bir sebep isterseniz.

Telefondan bir şeyler izlemeyi seviyorum bilgisayarım masaüstü çünkü bu yüzden ekran çok büyük bir etken benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı