iPhone 11'den Samsung S24'e geçilir mi?

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Şu an da iPhone 11 kullanıcısıyım. Artık eskidiği için yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum. Fotoğraf, video çekimi ve sosyal medya dışında bir şey yapmıyorum telefonda. Aklımda bir süredir aynı fiyata iPhone 13 almaktansa güncel bir model olan S24'e geçmek var. Ancak pil ömrü, fotoğraf video kalitesi vs nasıldır bilemiyorum. Arada performans olarak nasıl fark vardır? IPhone'dan geçince çok zorlanır mıyım, pişmanlık yaşar mıyım sizce?

S24 veya S24+ alabilirsin dostum, gerçekten iyi bir telefon. Ben de geçmek istiyorum iPhone 13 almaktan çok daha iyi bir seçenek olacaktır senin için.
S24+ bütçemi aşıyor biraz ama S24'e hem tasarım olarak hem de güncellik olarak ısındım bayağı. Apple tarafı ile kıyaslayınca en güncel modele göre fiyatı da uygun. Düz mantık olarak aynı paraya üstüne 3 nesil çıkmış bir telefonu almak daha saçma tabii.

Selam arkadaşlar. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Şu an da iPhone 11 kullanıcısıyım. Artık eskidiği için yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum. Fotoğraf, video çekimi ve sosyal medya dışında bir şey yapmıyorum telefonda. Aklımda bir süredir aynı fiyata iPhone 13 almaktansa güncel bir model olan S24'e geçmek var. Ancak pil ömrü, fotoğraf video kalitesi vs nasıldır bilemiyorum. Arada performans olarak nasıl fark vardır? IPhone'dan geçince çok zorlanır mıyım, pişmanlık yaşar mıyım sizce?

Öncelikle bu mesajım kişisel mesajdır. IPhone'lerin hepsi gerçekten para tuzağı Samsung'da olan özelliğin birçoğu IPhone'da yok. 2024'te iPhone 11 alan insanlar var benim için bu insanlar popüler kültür kölesidir. Öncelikle tabii ki de zorlanırsın çünkü elin IPhone'ye alıştığı için samsunga geçersen 1 hafta sonra alışırsın ve kesinlikle geçiş yapılmalı iPhone 11'den Samsung S24e geçiş yapmak için konu açılır mı arkadaş iyi sosyaller🙃

Öncelikle bu mesajım kişisel mesajdır. IPhone'lerin hepsi gerçekten para tuzağı Samsung'da olan özelliğin birçoğu IPhone'da yok. 2024'te iPhone 11 alan insanlar var benim için bu insanlar popüler kültür kölesidir. Öncelikle tabii ki de zorlanırsın çünkü elin IPhone'ye alıştığı için samsunga geçersen zorlanırsın 1 hafta sonra alışırsın ve kesinlikle geçiş yapılmalı iPhone 11'den Samsung S24e geçiş yapmak için konu açılır mı arkadaş iyi sosyaller🙃
Hocam katılıyorum size, özellikle 11'den sonrası bayağı aynı modeller oldu. İnsanlar sadece elma görünsün diye alıyor. Özellikle iPhone 16 çıkınca daha da gördüm bunu. Alışma süreci olacağının farkındayım tabii, ilk iPhone aldığımda da alışma süreci olmuştu sonuçta. Uzun süredir telefon tarafını çok araştırmadığım için pek bilgim yok, o yüzden nasıldır diye açmak istedim konuyu.

S24 iPhone 15 ile rakip, tabii ki gecilir.

Hocam profilime bakarsanız neredeyse aynı konuyu açtım sizin gibi. Şu anda iPhone 13 almış durumdayım, 1 hafta oldu gayet performanslı; fakat S24 tabiiki de performansı daha iyi bir telefon. Ben yerinizde olsam iPhone'yi bırakmaz, 13 alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı