iPhone 11'e iOS 18.2 yüklenir mi?

rageddon

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Telefonum iPhone 11, pil sağlığım %83 sizce iOS 18.2 güncellemesini yüklemeli miyim? İlk çıktığı zamanlar açıkçası pek indirmek istemedim yeni çıktı problemleri vardır diye aradan uzun bir süre geçti çoğu problemin düzeldiğini umuyorum. Biraz baktım bazı arkadaşlar indirme pili çok çabuk bitiriyor normalde 1 gün giden bataryam yarım güne düştü veya pil sağlığımı düşürdü gibi yorumlar yapmışlar, beni de kararsız bıraktı bu tarz yorumlar açıkçası fakat bu yorumların asılı veya arkası yoksa da indirmek isterim, yenilik iyidir. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
( sürüm 17.3 )

Son düzenleme:
Ben güncelledim zaten pil sağlığım %73'te olduğundan hızlı bitiyordu güncelledikten sonra benim için bir şey değişmedi. Ortalama 6 saat ekran süresi sonunda %20-30 civarlarında şarjım kalıyordu hala öyle.

Bir sürü yenilik gelmişti geri kalmayım diye kararsız kaldım.
Ben kullandığım şeylerin güncellemelerini eksiksiz yaptığım için güncelledim. O yüzden size kalmış bir karar bence fakat dediğim gibi güncellemezseniz bir kaybınız olmaz çünkü gelen özelliklerin neredeyse tamamı Apple Intelligence özelliği ve bunlar bildiğiniz üzere iPhone 15 Pro ve altında çalışmıyor. Geriye sadece birkaç değişiklik ve hata düzeltmesi kalıyor.

Ben kullandığım şeylerin güncellemelerini eksiksiz yaptığım için güncelledim. O yüzden size kalmış bir karar bence fakat dediğim gibi güncellemezseniz bir kaybınız olmaz çünkü gelen özelliklerin neredeyse tamamı Apple Intelligence özelliği ve bunlar bildiğiniz üzere iPhone 15 Pro ve altında çalışmıyor. Geriye sadece birkaç değişiklik ve hata düzeltmesi kalıyor.
Zaten öyle aman aman bir güncelleme isteğim yok fakat ilerde bi gün güncellersem problemlerle karşılaşır mıyım o önemli.

iOS 18 sürümlerinde yapay zekaya odaklanılmış daha çok. Yine de sen bilirsin.
Şuan olduğum sürümde çok eski değil mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı