iPhone 11'i Spigen 18W adaptör ile şarj etme

yusuufmutlu

Hectopat
Merhaba. iPhone 11 cihazım için Spigen Essential 18W USB 3.0 çıkışlı bir hızlı şarj cihazı aldım. Kutu içinden çıkan orijinal Apple kablosuyla şarj işlemini gerçekleştiriyorum. Normale göre yaklaşık 2 kat hızlı şarj ediyor fakat internette gördüğüm testlerdekinden neredeyse yarı yarıya düşük kalıyor. Almadan önce izlediğim 18W hızlı şarj videolarında 30 dakikada yüzde 50-55 şarj olan iPhone 11'e karşı benim cıhazım yüzde 35'lerde kalıyor. Bunun sebebi kablonun Type-C olmaması olabilir mi? Orijinal kablo 18W desteklemiyor mudur? Yoksa adaptörle ilgili bir sorun mudur? Teşekkürler...

Telefonunuz hızlı şarj destekliyor. Ancak yeni kutulardan çıkan "Type C - Lightning" kabloları hızlı şarj destekliyorken eski kutularda bulunan "USB A - Lightning" kabloları maalesef en fazla 12W gücünde şarj edebiliyor.
iPhone 11 hızlı şarj desteklemiyor bildiğim kadarı ile 11 Pro ve 11 promax destekliyor.
iPhone 8 ve sonrası tüm cihazlarda hızlı şarj desteği mevcut.

Telefonunuz hızlı şarj destekliyor. Ancak yeni kutulardan çıkan "Type C - Lightning" kabloları hızlı şarj destekliyorken eski kutularda bulunan "USB A - Lightning" kabloları maalesef en fazla 12W gücünde şarj edebiliyor.

iPhone 8 ve sonrası tüm cihazlarda hızlı şarj desteği mevcut.
Anladım, cevap için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı