iPhone 11'in pil ömrü %100 ama şarjı hızlı bitiyor

Pil orijinal mi? Değilse hep %100 gözükür. Ayrıca iPhone 11 yavaş yavaş eskiyen bir telefon. Pil ömrü günümüz için yeterli olmayabilir. Tek şarjda kaç saat ekran süresi veriyor?

Hızlı bitiyor derken 3-4 saate bitiyorsa normal. Benim XS'de öyle. Pil sağlığı %75. ama eğer 1.5-2 saate bitiyorsa yan sanayii pildir muhtemelen.

Kaç saat ekran süresi veriyor? Benimki yüzde 70 sağlıkta yani bildiğimiz ölü pil. Bugün 4 saat 40 dakika ekran süresi vermiş. Tabii güç tasarrufu modu ile birlikte bu değeri aldım.

Kaç saat ekran süresi veriyor? Benimki yüzde 70 sağlıkta yani bildiğimiz ölü pil. Bugün 4 saat 40 dakika ekran süresi vermiş. Tabii güç tasarrufu modu ile birlikte bu değeri aldım.
Fazla bile alıyormuşsunuz hocam %80 yüzde ile 80-20 aralığında bende 4.30 saat civarı alıyorum.

Abim bana iPhone 11 gönderdi. Pil ömrü %100 ama şarjı hızlı bitiyor. Ne yapabilirim?
Ekran süresini artırmak için ayarlar mevcut onlara bakıp yapabilirsiniz.

Pil orijinal mi? Değilse hep %100 gözükür. Ayrıca iPhone 11 yavaş yavaş eskiyen bir telefon. Pil ömrü günümüz için yeterli olmayabilir. Tek şarjda kaç saat ekran süresi veriyor?

Orijinal ekran süresi bilmiyorum ama ortalam 4 saatte 20 oldu şarj telefonla konuşunca bile şarj gidiyor.

Fazla bile alıyormuşsunuz hocam %80 yüzde ile 80-20 aralığında bende 4.30 saat civarı alıyorum.

Ekran süresini artırmak için ayarlar mevcut onlara bakıp yapabilirsiniz.

Ne tür ayarlar yardımcı olur musunuz?

Ortalama 4 saat civarı.

Hızlı bitiyor derken 3-4 saate bitiyorsa normal. Benim XS'de öyle. Pil sağlığı %75. ama eğer 1.5-2 saate bitiyorsa yan sanayii pildir muhtemelen.

Ortalan 4 saat civarı.

Ne tür ayarlar yardımcı olur musunuz?
Arka planda uygulama yenile maruz kalma bildirimleri konum servisleri (kullanmadıklarınızı) gizlilik ve güvenlikten takip etmeyi iPhone analizini paylaş Apple'ın sunduğu reklamlar bunun gibi ayarları kapatarak yapabilirsin dahası var YouTube'dan videolara baksan daha iyi olur hepsi aklıma gelmiyor birçok ayar mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı