iPhone 12 256 GB mı yoksa iPhone 13 128 GB mı?

Ak47User

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
13'ün 256'lık modeline bütçem yetmediğinden ötürü böyle bir ayrımda kaldım. Fazla fotoğraf depolayan biri değilim ama aktif sosyal medya kullanırım ve Genshin Impact indirmeyi planlıyorum. Hangisi daha mantıklı olur?

iPhone 13 daha mantıklı bir seçenek olacaktır hem ömrü daha uzun kendimde 13 kullanıyorum.

Uzun süre kullanmayı planlıyorum 4-5 sene civarı 128 GB hafıza sorun yaratmaz mı?

Hocam ne yaptığınıza bağlı benim telefon 2 3 senelik hala boş yerim var bayağı.

Depolama durumu iCloud Plus abonesi olarak çözülür illa sıfır alacaksanız düz 13 alın ve iOS şartsa. Size 2 tane daha önerim olacak:
1- 2. el 13 Pro düşünürseniz bütçeniz dahilinde alabilirsiniz. 13 Pro ile bu sorduğunuz cihazların uzaktan yakından alakası yok.
2- Sıfır isterim derseniz yurt dışı olarak 15 Pro'ya da 15 Pro Max alın derim. Dilerseniz 16 Pro modelini de bekleyebilirsiniz acil değilse. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.

Depolama durumu iCloud Plus abonesi olarak çözülür illa sıfır alacaksanız düz 13 alın ve iOS şartsa. Size 2 tane daha önerim olacak:
1- 2. el 13 Pro düşünürseniz bütçeniz dahilinde alabilirsiniz. 13 Pro ile bu sorduğunuz cihazların uzaktan yakından alakası yok.
2- sıfır isterim derseniz yurt dışı olarak 15 Pro'ya da 15 Pro Max alın derim. Dilerseniz 16 Pro modelini de bekleyebilirsiniz acil değilse. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.

Hocam yurt dışılar benim bildiğim 8 ay oluyor 2. telefon gerekmiyor mu?

Alabiliyorsanız Pro modeline bakın. Düz iPhone modelleri pek iyi değil, @KİNGSEMİH 'in de dediği gibi depolama sorunu bir şekilde çözülür. Apple, düz modellerine üvey evlat muamelesi yapıyor Pro modellerinin satması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı