Çözüldü iPhone 12 5G nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egezztrk

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum İphone 12 ve bir sitede öğrendiğime göre hücresel > seçenekler’e gidince ordan ayarlanabiliyormuş. Ben ayarlamaya çalıştım fakat bende 5G gözükmüyor ve fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce sebebi nedir?

3AED3FDD-FC04-4E17-B201-2A99D647A8D1.jpeg

Dosya Ekleri

• 06066C51-1F1F-493B-94FB-E063E709A68A.jpeg
    06066C51-1F1F-493B-94FB-E063E709A68A.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Xiavion, @GremoryRias, Operatörlerin hava atmak için fuarlarda kurulan geçici 5G antenleri haricinde 5G ülkede yok. Yapılan testler Speedtest.net üzerinde gercekleştirilmiş, Speedtest bu testleri veritabanına eklemiş, o kadar. Daha 5G'nin ihalesi yapılmamış, frekanslar dağıtılmamış ki hala var diyebiliyorsunuz. Açamamanızın da sebebi bu.

Screenshot_20220503-160339_Chrome.jpg

Ookla'nın 5G haritasına göre de hiçbir 5G baz istasyonu yok. Türkiye yakınında gördüğünüz antenler ise Yunan telekomünikasyon şirketlerine ait baz istasyonları.
@Xiavion, @GremoryRias, Operatörlerin hava atmak için fuarlarda kurulan geçici 5G antenleri haricinde 5G ülkede yok. Yapılan testler Speedtest.net üzerinde gercekleştirilmiş, Speedtest bu testleri veritabanına eklemiş, o kadar. Daha 5G'nin ihalesi yapılmamış, frekanslar dağıtılmamış ki hala var diyebiliyorsunuz. Açamamanızın da sebebi bu.

Screenshot_20220503-160339_Chrome.jpg

Ookla'nın 5G haritasına göre de hiçbir 5G baz istasyonu yok. Türkiye yakınında gördüğünüz antenler ise Yunan telekomünikasyon şirketlerine ait baz istasyonları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Xiavion, @GremoryRias, operatörlerin hava atmak için fuarlarda kurulan geçici 5G antenleri haricinde 5G ülkede yok. Yapılan testler Speedtest.net üzerinde gercekleştirilmiş, Speedtest bu testleri veritabanına eklemiş, o kadar. Daha 5G'nin ihalesi yapılmamış, frekanslar dağıtılmamış ki hala var diyebiliyorsunuz. Açamamanızın da sebebi bu.

Eki Görüntüle 1376875
Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bilmiyordum neden bu kadar üstüme geldiniz anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı