iPhone 12 alarak hata mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ÇılgınTosba

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Donanımı
Arkadaşlar 11 modeli evde var ekranını beğenmiyorum. 13'te bütçemi aşıyor. Bende 64 GB beyaz renk 12 aldım. Tam 25 bin TL.

Daha kutusunu açmadım sanırım iOS 15 yüklü. Update block ile hiç güncellemiyoruz evdeki cihazları. Tamamen uygulamalar yüklenme desteği bitene kadar. Şu an 11 halen kutusundan çıktığı sürüm ile çalışıyor. 12 modelini de ilk 3 sene güncelleyeceğimi sanmıyorum.

Oyun oynamam. En çok YouTube ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Çok mu eski cihaz bu fiyata yurt dışı 15'te alınıyor ama garanti ve IMEI ile uğraşmak istemiyorum bir de devlet yakında 4 aylık süreyi de pasaport açacak gibisinden yazılar okudum. Sizce iade mi edeyim yoksa daha da zam mı gelir? 5 sene götürür mü bu cihaz beni? Android istemiyorum.

Arkadaşlar 11 modeli evde var ekranını beğenmiyorum. 13'te bütçemi aşıyor. Bende 64 GB beyaz renk 12 aldım. Tam 25 bin TL.

Daha kutusunu açmadım sanırım iOS 15 yüklü. Update block ile hiç güncellemiyoruz evdeki cihazları. Tamamen uygulamalar yüklenme desteği bitene kadar. Şu an 11 halen kutusundan çıktığı sürüm ile çalışıyor. 12 modelini de ilk 3 sene güncelleyeceğimi sanmıyorum.

Oyun oynamam. En çok YouTube ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Çok mu eski cihaz bu fiyata yurt dışı 15'te alınıyor ama garanti ve IMEI ile uğraşmak istemiyorum bir de devlet yakında 4 aylık süreyi de pasaport açacak gibisinden yazılar okudum. Sizce iade mi edeyim yoksa daha da zam mı gelir? 5 sene götürür mü bu cihaz beni? Android istemiyorum.
Android istemiyorsan mantıksız değil.

Sene güncellemesi bitecek ve F/P olarak rezalet bir cihaz. Android yeni modeller varken öyle bir seçim yapmanız hata olmuş. Güncelleme yapmamaya direnerek süper bir hareket de yapmış olmuyorsunuz bu arada. Yavaşlamasından korkuyorsanız bölgeyi Fransa yapın, o zaman yavaşlamaz.

İade edip S23 FE alarak o rezaletten kurtulabilirsiniz.

Sene güncellemesi bitecek ve F/P olarak rezalet bir cihaz. Android yeni modeller varken öyle bir seçim yapmanız hata olmuş. Güncelleme yapmamaya direnerek süper bir hareket de yapmış olmuyorsunuz bu arada. Yavaşlamasından korkuyorsanız bölgeyi Fransa yapın, o zaman yavaşlamaz.

Android istemiyorum.
Okumadan konulara dalıyor musunuz? Ayrıca cihaz daha güncelleme alacak. XS ve XR bile iOS 17 aldı günümüzde.

iPhone alarak hata yapmamışsınız tek sorununuz güncellemesinin seneye bitiyor olacağı kamera takıntınız vs varsa bir tek güncelleme içinde Android'e falan geçmeyin.

iPhone alarak hata yapmamışsınız tek sorununuz güncellemesinin seneye bitiyor olacağı kamera takıntınız vs varsa bir tek güncelleme içinde Android'e falan geçmeyin.
Güncellemesi seneye bile bitmeyecek. iOS 18 ile XS-XR serisinin güncelleme desteği bitecek.

Kazıklandınız hocam satın en çok kronik sorunlu en çok radrasyon yayan en kötü bataryalı iPhone. iPhone tarihinin en kötü telefonlarından biri gidin bir Android alın IP SE 24 bekleyin.
Herhangi bir radyasyon problemi olmadığı açıklandı. Ayrıca kronik sorunu yok.

Hata yaptin desek alternatif bir oneri sunamayacagiz zaten, maksimum yapabilecegimiz sey iPhone 13 veya iPhone 14 neden almadigini sormak olacakti ama paran olsaydi 14 alacagin yerde 12 almazdin diye dusunuyorum.

Mutluysan devam et. iPhone 12 kotu telefon degil, sadece gereksiz pahali, tipki diger iPhone modelleri gibi.

iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max daha güncelleme alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı