iPhone 12 alınır mı?

@Xergeon, S23 FE'nin batarya sorunu olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Batarya sorunlu bir cihaz alınacaksa da bu S22 olmalı.
Aynen. Ben bataryasının küçük olduğunu bile bile aldım. Telefondan aşşırı memnunum alalı 3 gün oldu. Deneyimimi de aktarayım henüz yazarken:

S22'yi aldım. Şuan 3.günündeyim ve telefon gerçekten makine. Forumlarda vs. telefon hakkında yazılanların hepsi doğru. Kamera, ekran, performans mükemmel. Batarya noktası evet az gidiyor. Fakat iş yerinde çalışırken telefonu Güç tasarrufuna alıyorum, telefon hem kendini biraz kısıtlıyor ve ekranı 60 HZ oluyor fakat hala hızlı çalışıyor. Şarjı o şekilde bir günde rahat çıkartıyorum. Güç tasarrufuna aldığım zaman (iş yerimde) sadece kamera, instagram ve spotify'ı kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Oyun noktasında ise çok çok iyi. Ben mobile legends oynuyorum sadece, orta grafik 120 fps ayarında oyun çok akıcı ve hiç ama hiç drop olmuyor kesinlikle. Ben kılıfla kullandığım için de ısınsa bile hissetmiyorum. El yakan derecede ısındığı yazılar kısmen doğru, kısmen diyorum çünkü sadece telefonu ilk aldığımda yaptığım güncellemeler dolayısıyla aşırı ısınıyordu çünkü çok fazla şey yüklüyordu telefon. Yani max 1 - 2 saatlik bir süreç bu. Telefon kesinlikle hala alınır ve bu fiyatta garip çinli marka rakiplerinden kesinlikle üstün olduğunu düşünüyorum.

Size attığım kendi konumda ve başka bir S22 tavsiyesi konusunda da bu mesajı aynen yazmıştım. Alacak olan arkadaşa belki fikir verir.
 
Aynen. Ben bataryasının küçük olduğunu bile bile aldım. Telefondan aşırı memnunum alalı 3 gün oldu. Deneyimimi de aktarayım henüz yazarken:

S22'yi aldım. Şu an 3.günündeyim ve telefon gerçekten makine. Forumlarda vs. telefon hakkında yazılanların hepsi doğru. Kamera, ekran, performans mükemmel. Batarya noktası evet az gidiyor. Fakat iş yerinde çalışırken telefonu güç tasarrufuna alıyorum, telefon hem kendini biraz kısıtlıyor ve ekranı 60 Hz oluyor fakat hala hızlı çalışıyor. Şarjı o şekilde bir günde rahat çıkartıyorum. Güç tasarrufuna aldığım zaman (iş yerimde) sadece kamera, Instagram ve Spotify'ı kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Oyun noktasında ise çok çok iyi. Ben Mobile Legends oynuyorum sadece, orta grafik 120 FPS ayarında oyun çok akıcı ve hiç ama hiç drop olmuyor kesinlikle. Ben kılıfla kullandığım için de ısınsa bile hissetmiyorum. El yakan derecede ısındığı yazılar kısmen doğru, kısmen diyorum çünkü sadece telefonu ilk aldığımda yaptığım güncellemeler dolayısıyla aşırı ısınıyordu çünkü çok fazla şey yüklüyordu telefon. Yani Max 1 - 2 saatlik bir süreç bu. Telefon kesinlikle hala alınır ve bu fiyatta garip Çinli marka rakiplerinden kesinlikle üstün olduğunu düşünüyorum.

Size attığım kendi konumda ve başka bir S22 tavsiyesi konusunda da bu mesajı aynen yazmıştım. Alacak olan arkadaşa belki fikir verir.

Çok doğru iPhone X gibi kibar ve ince bir cihazdan geçtim S23FE ye telefon tuğla gibi geldi. S22 ince ve kullanılan malzeme kalitesi premium hissettiriyor.
 
iPhone 12 şu anda sınırda bir cihaz, şu an alınırsa 3 sene civarında sorunsuz kullanım sunacaktır. Güncellikten pek uzak sayılmaz, 5 nm işlemci kullanıyor ve iPhone 11'e kıyasla çok daha başarılı. İşlemcinin güç yönetimi aslında baya başarılı, lakin iPhone 12'nin pil kapasitesinin düşük olması sebebiyle aşağı yukarı 11 ile benzer ekran süreleri alınıyor. Şu durumda karar verici faktör ekosistem olacaktır. Eğer ki ekosistem kurmayı düşünüyorsanız ya da ekosisteminiz varsa, direkt olarak iPhone 12 alınabilir halen daha. Bu mantıkla bakarsak iPhone XS'de alınabilir, amaç güncellikten öte ekosistem içerisinde olmak. Ama ekosistem gibi bir derdiniz yoksa ben olsam S22-S23 gibi alternatiflere yönelirdim. Sırf ekosistemim olduğundan ötürü iPhone 13 aldım yaklaşık 1 ay önce.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı