Daha fazla
@Xergeon, S23 FE'nin batarya sorunu olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Batarya sorunlu bir cihaz alınacaksa da bu S22 olmalı.
Aynen. Ben bataryasının küçük olduğunu bile bile aldım. Telefondan aşşırı memnunum alalı 3 gün oldu. Deneyimimi de aktarayım henüz yazarken:@Xergeon, S23 FE'nin batarya sorunu olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Batarya sorunlu bir cihaz alınacaksa da bu S22 olmalı.
Aynen. Ben bataryasının küçük olduğunu bile bile aldım. Telefondan aşırı memnunum alalı 3 gün oldu. Deneyimimi de aktarayım henüz yazarken:
S22'yi aldım. Şu an 3.günündeyim ve telefon gerçekten makine. Forumlarda vs. telefon hakkında yazılanların hepsi doğru. Kamera, ekran, performans mükemmel. Batarya noktası evet az gidiyor. Fakat iş yerinde çalışırken telefonu güç tasarrufuna alıyorum, telefon hem kendini biraz kısıtlıyor ve ekranı 60 Hz oluyor fakat hala hızlı çalışıyor. Şarjı o şekilde bir günde rahat çıkartıyorum. Güç tasarrufuna aldığım zaman (iş yerimde) sadece kamera, Instagram ve Spotify'ı kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Oyun noktasında ise çok çok iyi. Ben Mobile Legends oynuyorum sadece, orta grafik 120 FPS ayarında oyun çok akıcı ve hiç ama hiç drop olmuyor kesinlikle. Ben kılıfla kullandığım için de ısınsa bile hissetmiyorum. El yakan derecede ısındığı yazılar kısmen doğru, kısmen diyorum çünkü sadece telefonu ilk aldığımda yaptığım güncellemeler dolayısıyla aşırı ısınıyordu çünkü çok fazla şey yüklüyordu telefon. Yani Max 1 - 2 saatlik bir süreç bu. Telefon kesinlikle hala alınır ve bu fiyatta garip Çinli marka rakiplerinden kesinlikle üstün olduğunu düşünüyorum.
Size attığım kendi konumda ve başka bir S22 tavsiyesi konusunda da bu mesajı aynen yazmıştım. Alacak olan arkadaşa belki fikir verir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.