iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
0
Dostlar, Samsung istemiyorum bıkmış şekildeyim. Kaliteli ve hızlı bir telefon istiyorum. Android görünce veya duyunca kusma seviyesine geliyorum. Bütçem 26k falan olacak büyük ihtimalle. O yüzden iPhone 12'ye bakıyorum.
Bunu basta yazsaydınız önermezdik hocam. 12 evet gayet başarılı telefon.

iOS şart ise alınır sadece. Ben S23 almanızı öneririm aynı fiyatta olduğu için. J serisi bir telefon kullandığınız için aradaki farkı anlamayacaksınız, amiral gemisi S23.

iPhone için minimum 12 serisi alınabilir. 11, XS gibi cihazlarda güzel fakat 12 ve sonrası yeterliliğinden fazla iyi cihazlar.

Kardeşim j7'den S23'e geçmek sahinden BMW'ye geçmek gibi olsa gerek kıyaslanamaz.

Hocam öyledir doğru diyorsun ama çok fazla daraldım galiba Android'ten. İlk telefonum A3, 2. A10 ve 3. J7 Prime. Sıkılmamak elde değil.

Dostlar, Samsung istemiyorum bıkmış şekildeyim. Kaliteli ve hızlı bir telefon istiyorum. Android görünce veya duyunca kusma seviyesine geliyorum. Bütçem 26k falan olacak büyük ihtimalle. O yüzden iPhone 12'ye bakıyorum.

7 yıl önce çıkmış telefondan bende bıkarım tabii ki. Özellikle o zamanın orta segmenti olan telefon.
Bir devirden çıkıp yeni bir devire geçiş yapacaksın haberin yok :D

iOS şart ise alınır sadece. Ben S23 almanızı öneririm aynı fiyatta olduğu için. J serisi bir telefon kullandığınız için aradaki farkı anlamayacaksınız, amiral gemisi s23.

Tabii ki şart değil fakat az önce de yazdığım gibi durum. Sizinde düşüncenizi merak ettim hocam alınır mı? Kaç yıl gider?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı