iPhone 12 alınır mı?

iPhone 12'mi kasım ayında sıfır almıştım. 3 aydır kullanıyorum. İlk aldığım zamanlar benim şanssızlığımdan dolayı problemler yaşadım ama şu an için bir sorun yok çok şükür. Alınır mı bence alınabilir. Bende Android kullanmak istemediğim için 11'den 12'ye geçtim bütçem biraz daha olsaydı 13 alabilirdim. Bana şarjı gün boyu yetiyor. Ama benim kullanımım genel olarak arama ve gün içerisinde az da olsa sosyal medya. Oyun oynamıyorum hücresel veriyi çok kullanmıyorum bu da bana şarjın yetmesini sağlıyor. Eğer ki iPhone düşüncen varsa sıfır istiyorsan ve 27-28k bütçen varsa 12 alabilirsin. Sıfır takıntım yok temiz düzgün bulurum diyorsan 12 Pro'ya da 13 serisi daha mantıklı ben temiz 12 Pro bulamadığım için sıfır 12 aldım.

S21FE yi bedava verseler alma 25 gün dayanabildim bataryasına sıfır olmasına rağmen zararına sattım kurtuldum bu da ufak bir not.

iPhone 12'mi kasım ayında sıfır almıştım. 3 aydır kullanıyorum. İlk aldığım zamanlar benim şanssızlığımdan dolayı problemler yaşadım ama şu an için bir sorun yok çok şükür. Alınır mı? Bence alınabilir. Bende Android kullanmak istemediğim için 11'den 12'ye geçtim bütçem biraz daha olsaydı 13 alabilirdim. Bana şarjı gün boyu yetiyor. Ama benim kullanımım genel olarak arama ve gün içerisinde az da olsa sosyal medya. Oyun oynamıyorum hücresel veriyi çok kullanmıyorum bu da bana şarjın yetmesini sağlıyor. Eğer ki iPhone düşüncen varsa sıfır istiyorsan ve 27-28k bütçen varsa 12 alabilirsin. Sıfır takıntım yok temiz düzgün bulurum diyorsan 12 Pro'ya da 13 serisi daha mantıklı ben temiz 12 Pro bulamadığım için sıfır 12 aldım.

S21FE yi bedava verseler alma 25 gün dayanabildim bataryasına sıfır olmasına rağmen zararına sattım kurtuldum bu da ufak bir not.

Bir de şöyle bir şey var kripto ile uğraştığım için daha güvenilir olur diye düşünüyorum iPhone
Ve ayrıyeten iPhone 12 kamerası 12 MP kamera çözürlüğü var ama nasıl oluyorsa 48 MP olan telefonlardan daha iyi görüntü sunuyor bu nasıl oluyor anlamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

@Onur58 her şey MP değeri değil. Önemli olan kamera yazılımı ve sensördür. Bu nedenle 12 MP olmasına rağmen çoğu telefondan iyi çekiyor.

Hocam S23 FE önermiştiniz de işlemcisi Exynos biraz araştırdım herkes çok kötü eleştiriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Onur58 S22 serisindeki Exynos 2200 ile S23 FE modelindeki Exynos 2200 bir değil. S23 FE modelindeki işlemci revize edilmiş hali. Isınma ve performans noktasında daha iyi S22 serisine göre. Daha iyi bir soğutucuyla geliyor S23 FE.

S21 FE 128 GB işimi görür mü telefonda oyun oynamıyorum uygulamalar içinde hızlı olsun film izleyeceğim onlarda sıkıntı olmasın kasma olmasın yeter.
İşinizi görür. Ben de kullanıyorum. Oyun oynamadığım sürece 9 saat ekran süresi görüyorum. Kasma donma yok. 1 saat 30 dakika kesintisiz film izlediğimde %12 şarj yiyor. Telefona çok para vermeyeyim diyorsanız bence iyi bir tercih. Ben de aynı düşünceyle aldım çünkü.

Screenshot_20240128_170759_Device care.jpg
Screenshot_20240128_170736_Device care.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı