iPhone 12 alınır mı?

Yine döktürmüşler hemen minimum 13 al aşağısı alınmaz diyen kendini telefon dehası sananlar hangi amaçla kullanacağını sormadan. 12 pil ömrü olarak günümüz için iyi değil ama günlük kullanım için alınabilir.

Ona vereceği paraya S23 alması çok daha sağlıklı olacaktır S23 her işini görür.
 
bugün iphone 11 hala çok fazla satıyor üzerine 2 bin tl koyup 12 alınır ki ben de 11imi satıp üzerine biraz daha nakit ekleyerek 12 aldım fakat 13 almak isterseniz üzerine 11 bin tl eklemeniz gerekir ki bu büyük bir para ve 13 için 40 bine yakın para vermektense 15 düşünmek daha mantıklı olabilir, fiyatlar böyleyken yıllar önceden 13 almamış birisi için 12 mantıklı telefon olabilir. eskiden 13de fiyat olarak mantıklıydı fakat şu an mantıklı gelmiyor bana.
 
Yine döktürmüşler hemen minimum 13 al aşağısı alınmaz diyen kendini telefon dehası sananlar hangi amaçla kullanacağını sormadan. 12 pil ömrü olarak günümüz için iyi değil ama günlük kullanım için alınabilir.

Siz neden kendi kendinize yükseldiniz ki? iPhone 12 batarya konusunda berbat bunu herkes biliyor zaten o bütçede iPhone 12 bile alınmaz S23 varken şu fan boyluğu bırakın.
 
Yaklaşık 2.5 yıldır iPhone 12 mini kullanıyorum, bataryası dışında benim için yeterli, MagSafe powerbank ile kullandığımda çok sıkıntı çekmiyorum. Video düzenleme ve içerik üretmekte ve oyun oynamada da kullanıyorum. Tek sorun diyebileceğim taraf batarya dışında, video çekerken çok donuyor belki hafıza yüzündendir net bir bilgim yok ama almak istersen en az 2-2.5 sene kafan rahat olur. Ben yine de daha güncel teknolojilerden yararlanman için yeni çıkmış orta segment bir modele yönelmeni tercih ederim. Hem daha büyük ekran, daha iyi batarya, 120 Hz vb. özelliklerde işini görür. Ama aldığım telefon değer kaybetmesin diyorsan tamamen senin tercihin.
 
Doğru diyorsunuz pil sağlığı da bu ekran süresinde büyük etken benim arkadaşa anlatmak istediğim o bütçede iPhone 12 almak yerine muhtemelen ikinci eldir alacağı cihaz sıfır S23 almak daha mantıklı.
S23 tabii ki daha mantıklı ancak o bütçeye çıkabiliyorsa öğrenci indirimi ile 33K’ya S24 alabilir.
 
İphone 12 kızım kullanıyor. Ben S23+ kullanıyorum. Eğer iphone takıntınız yok ise o fiyata kesinlikle S23 alın. Samsungun en problemsiz serisi oldu S23 serisi. Üstelik te iphone 12 den kamera, ekran, batarya, hız olarak çok daha iyi.
İlla iPhone almayı düşünüyorsanız İp13 almak için bütçenizi arttırmaya çalışın.
 

Geri
Yukarı