iPhone 12 alınır mı?

arasove

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2019
Mesajlar
390
Çözümler
3
Merhaba arkadaşlar, 25bin civarı bütçem var. Telefon almak istiyorum. Farklı markalar da kullanmış biri olarak Apple tercih ediyorum. Bu fiyat bandında 12 bulunuyor. Sizce 2024'te 12 almak makul mu? Diğer markalar satarken çok değer kaybediyor. En azından alıp 2 sene sonra satıp üstüne koyup daha güncelini alırım diye düşünüyorum. Size sorma sebebim şu an tatmin eder mi?
 
Alınmaz artık tarihi geçiyor.
 
Alınmaz, ya Android yonelip S23 al ya da ikinci ele yönel.

Alınmaz. Düz iPhone almanızı önermem mümkünse 2.el iPhone 13 Pro bakın. iOS şart değilse iPhone 14 segmentinde olan S23'e bakabilirsiniz, çok daha mantıklı bir tercih olur.

S23’e yönelin. Düz seri Apple almayın.

Alınmaz, iOS tercih ettiğinizi biliyorum fakat yakın fiyattaki S23 çok daha iyi bir cihaz. iPhone istiyorsanız ikinci el 13 bakın.
Ticari kartım olduğu için taksit yapabiliyorum o sebeple 2.el alamam. Normalde bi marka fanboyu değilim ancak Apple deneyimlemek istiyorum. Piyasası da aktif olduğu için alıp 1-2 sene sonra çok zarar etmeden satıp daha güncelini alırım. iPhone 13 için arada 10 bin civarı fark var ve şuan için o farkı ödeyemiyorum. Bi kaç ay sonra da ne olacağı belli değil. Aslında sorma sebebim şuan için yeterli midir telefon onu merak ediyorum.
 
Aslında sorma sebebim şuan için yeterli midir telefon onu merak ediyorum.
Pili iyi değil, kamerada video dışında yakın fiyattaki S22 ve S23 FE'ye göre geride. Performans olarak oyunlarda kasasi küçük oldugu icin throttle yiyen bir cihaz, onun dışında uygulamalarda performans problemi olmaz.
 
Ticari kartım olduğu için taksit yapabiliyorum o sebeple 2.el alamam. Normalde bir marka fanboyu değilim ancak Apple deneyimlemek istiyorum. Piyasası da aktif olduğu için alıp 1-2 sene sonra çok zarar etmeden satıp daha güncelini alırım. iPhone 13 için arada 10 bin civarı fark var ve şu an için o farkı ödeyemiyorum. Birkaç ay sonra da ne olacağı belli değil. Aslında sorma sebebim şu an için yeterli midir telefon onu merak ediyorum.

Sahibinden Param Güvende taksit yapıyor olması lazım.
 

Geri
Yukarı