iPhone 12 alınır mı?

DawKaort

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 23 bin TL bütçem var iPhone kullanmak istiyorum yıllardır 12 almak mantıklı mı?

iPhone çok kötü bir marka adamlar telefonlarına güncelleme getirmeyi bırakıyorlar resmen sırf yeni modeller aldırabilmek için tavsiyem Samsung'a yönelmen S23FE düşünebilirsin belki.

Ayni heves bende de vardi gecen sene. Aldim ve suan pismanim yani. Tavsiyem almamandir. Alacaksan da 12 alma.

En iyisi Samsung. Hem kalite hem performans hem de güncelleme desteği çok.

iPhone'un düz modeli kesinlikle alınmaz çünkü her özelliği Pro modeline basıyorlar. Alacaksanız en azından Pro modelini almalısınız. Android civarında da S23, S23 FE cihazlara bakılabilir. S22 harici diğer cihazlar kurtarır. S22'nin batarya sorunu var.

Sonradan gelen bir düzenleme: @ozguven_askim'ün yorumu için teşekkürler. S23 FE'nin de batarya sorunu varmış. Sorun olmayacaksa S22 alınabilir S23 FE yerine.

S23FEninde var hocam bu sebebten iadeye yolladım günlük kullanımda 4 saat ekran süresi veriyordu.

Not: S23 FE'nin de batarya sorunu varmış, ondan da uzak durun.

S23 FE kamerasında mavi ışık ve düşük parlaklık var bu da benim konum hocam. Ek olsun. S22 tavsiye ederim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…