Alinmaz. Direk duz seri iPhone alinmaz, 4 senelik iphone hic alinmaz.Merhaba 23 bin TL bütçem var iPhone kullanmak istiyorum yıllardır 12 almak mantıklı mı?
IPhone'un düz modeli kesinlikle alınmaz çünkü her özelliği Pro modeline basıyorlar. Alacaksanız en azından Pro modelini almalısınız. Android civarında da S23, S23 FE cihazlara bakılabilir. S22 harici diğer cihazlar kurtarır. S22'nin batarya sorunu var.
S23 FE kamerasında mavi ışık ve düşük parlaklık var bu da benim konum hocam. Ek olsun. S22 tavsiye ederim kesinlikle.Not: S23 FE'nin de batarya sorunu varmış, ondan da uzak durun.
Samsung S23 FE pil çabuk bitiyor
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce Samsung S23 FE telefon aldım. Telefonu hakkında bilgi sahibi olarak aldım. Batarya konusunda problem yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Ekran kullanım süresine baktığımda cihazı çok az kullandığım halde kullanım esnasında çok fazla şarj yediğini fark ettim. Telefonu...www.technopat.net
S23 FE günde 2 kez şarj etmek zorunda bırakıyor
Yaklaşık 1 ay önce aldığım S23 FE de ciddi şekilde batarya sorunu var. Günde 2 kere şarja takıyorum. Sizce sorun nedir?www.technopat.net
Samsung S23 FE şarjı hızlı gidiyor ve ısınma oluyor
Merhaba 2-3 gündür S23 FE kullanmaktayım sıfır aldım. Ancak şarjı çok hızlı gidiyor gibi bir de fazla ısınıyor normal takılmama rağmen. Diğer başlıklarda kendine gelir falan demişler ama emin olamadım şarj cihazı yolda geliyor o gelene kadar evde bulunan orijinalliği şüpheli bir adaptörü...www.technopat.net
S23 FE pili 4-5 saatte bitiyor
Selamlar. Geçen gün forumda yenilenmiş S21 Ultra mı S22 mi konusuna yanıt verenlerin çoğu sıfır S23 FE almamı önerdi. Be nde araştırdım oldukça mantıklı geldiği için cihazı aldım. Alalı daha 4 gün kadar oluyor fakat cihazın şarjı ortalama 4-5 saate bitiyor. Sosyal medya- film için kullandığımda...www.technopat.net
Yeni alınan S23 FE tam şarjdan sonra en fazla 5 saat dayanıyor
Merhaba, cihazı 13 Şubat salı günü satın aldım. Cihazın şarjını Full yapıp kullanmaya başladım fakat şarjı 5 saat anca dayanıyor gunluk kullanımda. Samsung müşteri temsilcisini aradığımda cihazda lithium ion pil kullanıldıgı için ilk haftalar şarjınızı daha hızlı tuketebilecek uygulamalar...www.technopat.net
S23 FE batarya çok çabuk bitiyor
Cihazımın pili çok çabuk bitiyor aldığımdan beri. Hiç şarjda oynamadım, sorun nedendir?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.