iPhone 12 alınır mı?

Arkadaşlar lütfen linç etmeyin ama S24 kullanıcısı olarak bu telefonun işlemcisi o kadar verimsiz ki. 100%de şarjdan alıyorum 6 saatlik uyku sonrası %84 olarak uyanıyorum. Cihazda çekim sorunları var, iPhone XR ile sorun yaşamadığım caddede S24 bildiğin çekmiyor, sinyal hiç yokmuş gibi. Bugün servise verdim, klasik Samsung yazılıp güncelleyip verecekler.

Ayrıca çoğu Samsung uygulaması ve sosyal medya uygulamalarını arka planda sınırlandığımı belirteyim.

Forumdan alıntı.

Arkadaşlar lütfen linç etmeyin ama S24 kullanıcısı olarak bu telefonun işlemcisi o kadar verimsiz ki. 100%de şarjdan alıyorum 6 saatlik uyku sonrası %84 olarak uyanıyorum. Cihazda çekim sorunları var, iPhone XR ile sorun yaşamadığım caddede S24 bildiğin çekmiyor, sinyal hiç yokmuş gibi. Bugün servise verdim, klasik Samsung yazılıp güncelleyip verecekler.

Ayrıca çoğu Samsung uygulaması ve sosyal medya uygulamalarını arka planda sınırlandığımı belirteyim.

Forumdan alıntı.
Çekim sıkınıtsı Samsung'larda oluyor. Arkadaşımın S20'si var arıyoruz ulaşamıyoruz. Telefonum hep açık diyor ama ara ara çekmiyor.

Bazı arkadaşlar gerçekten abartıyor. Apple'a kaliteli değil diyenler var, bu bana şaka gibi geliyor. Apple'ın ürünleri aslında oldukça kaliteli. Ancak sorun şu ki, bu kalitenin karşılığında istenen yüksek fiyatları hak ediyor mu? Bence kesinlikle hak etmiyor. Bu durumda, Samsung S serisi bir cihaz almak daha mantıklı görünüyor. Hem Apple hem de Samsung, çok kaliteli cihazlar üretiyor, hiçbiri kötü değil.

Bazı arkadaşlar gerçekten abartıyor. Apple'a kaliteli değil diyenler var, bu bana şaka gibi geliyor. Apple'ın ürünleri aslında oldukça kaliteli. Ancak sorun şu ki, bu kalitenin karşılığında istenen yüksek fiyatları hak ediyor mu? Bence kesinlikle hak etmiyor. Bu durumda, Samsung s serisi bir cihaz almak daha mantıklı görünüyor. Hem Apple hem de Samsung, çok kaliteli cihazlar üretiyor, hiçbiri kötü değil.

Katılıyorum Apple alacaksanız bütçeniz olmalı ve telefona verdiğiniz para size dokunmamalı ama asla kalitesiz denemez.

Günümüzde hala iPhone 12 alınabilir mi? Şu an aktif olarak Android bir telefon kullanıyorum fakat IPhone'u da denemek istiyorum. Bütçem 30k.

iPhone 12 alınmaz düz model 30k ya yurt dışı iPhone 14 Pro öneririm kayıtsız kullanabilirsin.

Bu gün iPhone 12 sipariş verdim. Bence alınabilir, neden alınmasınki?. Hala ortalama bir kullanıcı için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bütçe var ise 13 almak daha mantıklı olur tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı