iPhone 12 alınır mı?

LastThe

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 25.000 TL civari bütçem bulunuyor. iPhone 12 satın almayı düşünüyorum. Sizce önerir misiniz? Üstüne biraz daha koyabilirim.

Android modelleri istemiyorum gereksiz yazmayın.

Alınmaz. Üzerinize alınmayın söz meclisten dışarı, 4 yıllık cihaza 27 bin ₺ vermek ahmaklıktır. İlla iPhone alacaksanız 14 ve üzeri bir model almaya çalışın. 12 iş görür mü görür ama o paraları asla hak etmeyen bir cihaz.

Android istemiyorsan niye buraya konu açıp "Alınır mı?" diyorsun? Sanki piyasa yüzlerce iPhone modeli var. Her bütçeye sadece bir iPhone modeli olur genelde ve bana soracaksan S23 almak çok daha iyi olur o parayla.

Android istemiyorsan niye buraya konu açıp "Alınır mı?" diyorsun? Sanki piyasa yüzlerce iPhone modeli var. Her bütçeye sadece bir iPhone modeli olur genelde ve bana soracaksan S23 almak çok daha iyi olur o parayla.
30.000 TL civarına alınacak 15 farklı iphone modeli var ama sen bilirsin

Selamlar. 25.000 TL civari bütçem bulunuyor. iPhone 12 satın almayı düşünüyorum. Sizce önerir misiniz? Üstüne biraz daha koyabilirim.

Android modelleri istemiyorum gereksiz yazmayın.
Kullandım telefonu uzunca bir süre ve bence alınabilir. Yani şahsen benim ihtiyaçlarım doğrultusunda gayet iyiydi. Ben oyun oynamıyorum telefondan sadece alo diyorum ve sosyal medya için falan kullanıyordum pili falanda gayet yetiyordu memnundum genel olarak telefondan sadece benden kaynaklı mı bilmiyorum telefonun wifi'ı hiç iyi çekmiyordu, öyle ki bazen 1 oda öteten kalkıp modeme yapışmak zorunda kalıyordum.

Kullandım telefonu uzunca bir süre ve bence alınabilir. Yani şahsen benim ihtiyaçlarım doğrultusunda gayet iyiydi. Ben oyun oynamıyorum telefondan sadece alo diyorum ve sosyal medya için falan kullanıyordum pili falanda gayet yetiyordu memnundum genel olarak telefondan sadece benden kaynaklı mı bilmiyorum telefonun wifi'ı hiç iyi çekmiyordu, öyle ki bazen 1 oda öteten kalkıp modeme yapışmak zorunda kalıyordum
Mütevazi ve güzel bir telefon geçen ay 13 modeline çıktım arada neredeyse hiç bir fark yok.

Kullandım telefonu uzunca bir süre ve bence alınabilir. Yani şahsen benim ihtiyaçlarım doğrultusunda gayet iyiydi. Ben oyun oynamıyorum telefondan sadece alo diyorum ve sosyal medya için falan kullanıyordum pili falanda gayet yetiyordu memnundum genel olarak telefondan sadece benden kaynaklı mı bilmiyorum telefonun wifi'ı hiç iyi çekmiyordu, öyle ki bazen 1 oda öteten kalkıp modeme yapışmak zorunda kalıyordum.

Mütevazi ve güzel bir telefon geçen ay 13 modeline çıktım arada neredeyse hiç bir fark yok.
Şu wifi çekmeme sorunu 13'te de var. Satacam S23 Ultra alacam az kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı