iPhone 12 alınır mı?

Hocalarım peki mini modelleri hakknda düşünceniz nelerdir?

iPhone 13 mini sizce uygun mu? Oyun oynamıyorum öyle dışarıda fotoğraf çekinmek, Instagram'da falan takılmak için istiyorum.

Kullanım amacınızı ve kullanmak istediğiniz süreyi göz önünde bulundurun eğer hafif kullanırım ileride telefonu günde 2 kere sarja takmak sorun olmaz derseniz 12 alabilirsiniz günlük kullanım için ekranı olsun işlemcisi olsun gayet yeterli hatta PUBG falan da oynatır ama telefonu sık kullanıyorum derseniz ısınır günde 2,3 kere priz ararsınız. İlla iOS istiyorsanız bütçe arttırıp daha güncel ve güçlü bir telefon almanızı öneririm ama 12 kesinlikle ve kesinlikle alınmaz bir telefon değil sadece fiyatını hak etmiyor.

Selamlar. 25.000 TL civari bütçem bulunuyor. iPhone 12 satın almayı düşünüyorum. Sizce önerir misiniz? Üstüne biraz daha koyabilirim.

Android modelleri istemiyorum gereksiz yazmayın.
12 Mini alın daha ucuza. Kaç yıllık emektarım. 17-18'e ikinci eli rahat bulunabilir. 3 bin liraya serviste bataryayı değiştirip devam edebilirsiniz. Bu cihaz benden çok çekti.

Hocalarım peki mini modelleri hakknda düşünceniz nelerdir?

iPhone 13 mini sizce uygun mu? Oyun oynamıyorum öyle dışarıda fotoğraf çekinmek, Instagram'da falan takılmak için istiyorum.
Minilerin bataryası çok düşük. Ayrıca kullanan arkadaşım var o kadar küçük ki bu telefon mu diye gülersiniz. Standart telefon boyutlarından şaşmayın. Eliniz büyük ise hiç kullanışlı değil.

Minilerin bataryası çok düşük. Ayrıca kullanan arkadaşım var o kadar küçük ki bu telefon mu diye gülersiniz. Standart telefon boyutlarından şaşmayın. Eliniz büyük ise hiç kullanışlı değil.
Hocam bir aralar iPhone SE 2 kullanıyordum baya iyiydi telefon. İşyerinde olduğum zamanlar molalarda felan bakıyordum ara sıra vesayre, bana yetiyordu. 1 günde 2 kere şarj 100’lesem yeterliydi yani.

13 Mini daha mı kötü SE 2 bataryasından?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı