Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
Apple XS'lere bile 18'i getirdi 11 tutan model olduğu için zorlayıp 19'u alabilir diye düşünüyorum. Alacak diyenler var.11 bitti güncellemesi. 12'de 19 alıp bitecek.
Apple XS'lere bile 18'i getirdi 11 tutan model olduğu için zorlayıp 19'u alabilir diye düşünüyorum. Alacak diyenler var.11 bitti güncellemesi. 12'de 19 alıp bitecek.
Belli olmaz. 6 yila kadar cikabilir.11 bitti güncellemesi. 12'de 19 alıp bitecek.
Bataryası çok küçük memnun etmez.Hocalarım peki mini modelleri hakknda düşünceniz nelerdir?
iPhone 13 mini sizce uygun mu? Oyun oynamıyorum öyle dışarıda fotoğraf çekinmek, Instagram'da falan takılmak için istiyorum.
12 Mini alın daha ucuza. Kaç yıllık emektarım. 17-18'e ikinci eli rahat bulunabilir. 3 bin liraya serviste bataryayı değiştirip devam edebilirsiniz. Bu cihaz benden çok çekti.Selamlar. 25.000 TL civari bütçem bulunuyor. iPhone 12 satın almayı düşünüyorum. Sizce önerir misiniz? Üstüne biraz daha koyabilirim.
Android modelleri istemiyorum gereksiz yazmayın.
Prizle birlikte yasam surdurmek sorun degilse guzel telefon. Ben de kucuk telefonlari seviyorum.Hocalarım peki mini modelleri hakknda düşünceniz nelerdir?
iPhone 13 mini sizce uygun mu? Oyun oynamıyorum öyle dışarıda fotoğraf çekinmek, Instagram'da falan takılmak için istiyorum.
Minilerin bataryası çok düşük. Ayrıca kullanan arkadaşım var o kadar küçük ki bu telefon mu diye gülersiniz. Standart telefon boyutlarından şaşmayın. Eliniz büyük ise hiç kullanışlı değil.Hocalarım peki mini modelleri hakknda düşünceniz nelerdir?
Hocam bir aralar iPhone SE 2 kullanıyordum baya iyiydi telefon. İşyerinde olduğum zamanlar molalarda felan bakıyordum ara sıra vesayre, bana yetiyordu. 1 günde 2 kere şarj 100’lesem yeterliydi yani.Minilerin bataryası çok düşük. Ayrıca kullanan arkadaşım var o kadar küçük ki bu telefon mu diye gülersiniz. Standart telefon boyutlarından şaşmayın. Eliniz büyük ise hiç kullanışlı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.